Murić: Nadam se da će svi razumeti koliko je Partizan veliki klub!

"Želim mu dosta sreće, koju mi nismo imali dok sam ja bio tamo. Nadam se da će se vratiti, jer je to najbolji klub na Balkanu", kaže doskorašnji igrač crno-belih!

Košarka 26.08.2016 | 15:15
Murić: Nadam se da će svi razumeti koliko je Partizan veliki klub!
Edo Murić napustio je Partizan ovog leta i otišao u Banvit. Imao je dobar odnos sa navijačima koji su poštovali njegovo zalaganje na terenu i njegovu energiju. Tu vezanost za klub pokazao je i u razgovoru za Rtvslo.si, u kom je istakao da je oduvek želeo da igra za Partizan jer je to najveći klub na Balkanu.

"Želeo sam da igram za Partizan. Nije mi bilo bitno u kom trenutku. Voleo sam taj klub i želeo da igram tamo. To što se sada dešava, ne bih komentarisao. Klubu želim dosta sreće, koju mi nismo imali dok sam ja bio tamo. Nadam se da će se vratiti, jer je to najbolji klub na Balkanu, što sam video, dok sam bio tamo. Imaju najbolje navijače i nadam se da će svi u državi razumeti koliko je Partizan veliki klub i da će zajedno sve rešiti", rekao je Murić.

Edo je igrao za crno-bele od 2014. do 2016. godine. Pre toga je igrao za Parklju, Merkator i Krku, a od sledeće sezone oprobaće se u Turskoj.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar