Лептирићи и на одјећи

Дезени пресликани из природе овога лета доминирају у колекцијама познатих светских дизајнера, а међу мотивима у тренду, посебно место заузели су лептирићи.

Мода и љепота 25.08.2016 | 21:23
Лептирићи и на одјећи
Дезени пресликани из природе овога лета доминирају у колекцијама познатих светских дизајнера, а међу мотивима у тренду, посебно место заузели су лептирићи. Елегантни и нежни и у исто време романтични и разиграни, нашли су се на хаљинама, сукњама, блузама, па чак и на панталонама. Одећу са овим женственим принтом можете да носите у готово свим приликама, а у зависности од вашег укуса и стила одаберите боје, начин осликавања, крупан или ситан кадар овог тренди дезена. А ако вам недостају идеје за комбиновање одеће и детаља, послушајте савете стилиста:

* Макси хаљину од прозрачног, лаганог материјала, посуту разнобојним лептирићима, можете да комбинујете уз тексас јакну, шешир или неке ефектне наочаре за сунце.

* Уз мини хаљину од чипке са три четврт рукавима, украшену дискретним цветовима и лептирићима, одлично се уклапа дугачка огрлица од перли и сат са широким каишом.

* Женствена мини хаљина од сатена са асиметрично распоређеним љубичастим лептирима и откривеним раменима идеалан је избор за свечаније прилике.

* Лептири у плавим и ружичастим тоновима на хаљини звонастог кроја од светло зелене свиле у комбинацији са светлоплавом ташном.

* Доњи део мини хаљине од белог шифона, сечене у струку, украшен је крупнијим, а горњи ситним плаво-црвеним дезеном.

* У туници једноставног кроја у јарко ружичастој нијанси са крупним и ситним принтом можете да идете и на плажу и у шетњу.

Савет плус: Ако више волите модне додатке са лептирићима, определите се за неку ешарпу, ташницу, накит и сл.

(НовостиОнлине)

Коментари / 0

Оставите коментар