Живот не бира...! Вања Грбић дирљивом поруком расплакао све!

Један од наших најбољих одбојкаша свих времена, Владимир Вања Грбић одлучио је да на свом Фејсбук профилу подели причу, којом је расплакао све читаоце.

Остали спортови 26.08.2016 | 12:45
Живот не бира...! Вања Грбић дирљивом поруком расплакао све!
Наиме, недавно је старији од браће Грбић са својим школским другарима обележио 30 година матуре, а када је након прославе кренуо код мајке у Клек стао је и повезао момка који је чекао на станици. Испоставило се да је тај момак заправо био син његовог преминулог друга.

Причу Вање Грбића преносимо вам у целости.

"Након вечере пуне емоција са мојим биолозима из средње школе, разредом од пре 30 година,вратио сам се у Клек да код мама Дане оставим неке ствари. На станици у Клеку стајао је момак. Кад могу увек повезем неког. Ајде рекох,тражиш ли молбу. Младић уђе и рече добро вече. Како се презиваш? Петровиц каже. Ко ти је отац? Мени је стриц Драго....у том тренутку као да ме неко ножем убо у срце. Чекај ти си син Стевице? Да рече...Стевице мог преминулог друга из основне школе са којим сам разговарао последњи пут док му је жена била трудна са овом момчином а он тешко оболео од рака.. Знаш ли ко сам ја рекох. Знам рече момак. Сећаш ли се оца? Па ја сам чика Вања имао годину и по дана...и не баш. Е сине...твој тата и ја смо одрасли заједно рекох, ишли смо у исти разред...једва сам изговорио.... момак ми је видео сузе које нисам ни покушао да задржим....живот је...неумољив....а Стевица...био би поносан на синчину. Често се питам о смислу живота. И све више схватам колико је важно помоћи онима после нас да постану вредни и достојни својих предака", написао је Вања.

Он је такође на свом профилу поделио слику са описом:

"Мој разред биологичара...након 30 година... и 2 другара мање...живот не бира..."

Извор: блиц.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јоја с Козаре

26.08.2016 11:45

Срђевданци су позитиван примјер у много чему. Свака част Грбићу.

ОДГОВОРИТЕ