Потцењивање! За Амере су Хрвати већа кошаркашка опасност од Срба!

Случајан пропуст или намерна провокација? Американци верују да ће на Играма у Токију 2020. године више проблема имати са репрезентацијом Хрватске него са “орловима”.

Кошарка 26.08.2016 | 12:15
Потцењивање! За Амере су Хрвати већа кошаркашка опасност од Срба!
У групи смо их намучили, у финалу нисмо имали шансе. Кошаркаши Србије су у Рију показали да поседују велики квалитет и да могу да играју са свима, али... Док се чланови “Дрим тима” на челу са одлазећим селектором Кжижевским утркују да поделе комплимент “орловима”, у САД не мисле тако.

Познати спортски портал “СБнатион” правио је анализу тимова који за четири године могу да угрозе Американце. Међу “одабранима” нема Србије?!

У првом плану су се нашли Француска, Канада, Аустралија и Хрватска?! За изабранике Александра Ђорђевића није било места.

Није тајна да амерички “стручњаци” и не познају баш добро играче који не играју у НБА лиги. И ако се изузме Стефан Марковић који је донео одлуку да се повуче, сви момци који су донели сребро у Рију биће на располагању за четири године. Долазе и млади играчи (Гудурић и Загорац), а ту си и представници наше земље у најјачој лиги света Бјелица и Марјановић.

Американци су нас отписали и то четири године пре Олимпијских игара...

“Орлови” су показали да могу много, очигледно да многе у САД још увек боли Индијанаполис.

Извор: блиц.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

томо

26.08.2016 12:05

Групна фаза, лијепа утакмица док је финале било мучно гледати.

ОДГОВОРИТЕ