Potcenjivanje! Za Amere su Hrvati veća košarkaška opasnost od Srba!

Slučajan propust ili namerna provokacija? Amerikanci veruju da će na Igrama u Tokiju 2020. godine više problema imati sa reprezentacijom Hrvatske nego sa “orlovima”.

Košarka 26.08.2016 | 12:15
Potcenjivanje! Za Amere su Hrvati veća košarkaška opasnost od Srba!
U grupi smo ih namučili, u finalu nismo imali šanse. Košarkaši Srbije su u Riju pokazali da poseduju veliki kvalitet i da mogu da igraju sa svima, ali... Dok se članovi “Drim tima” na čelu sa odlazećim selektorom Kžiževskim utrkuju da podele kompliment “orlovima”, u SAD ne misle tako.

Poznati sportski portal “SBnation” pravio je analizu timova koji za četiri godine mogu da ugroze Amerikance. Među “odabranima” nema Srbije?!

U prvom planu su se našli Francuska, Kanada, Australija i Hrvatska?! Za izabranike Aleksandra Đorđevića nije bilo mesta.

Nije tajna da američki “stručnjaci” i ne poznaju baš dobro igrače koji ne igraju u NBA ligi. I ako se izuzme Stefan Marković koji je doneo odluku da se povuče, svi momci koji su doneli srebro u Riju biće na raspolaganju za četiri godine. Dolaze i mladi igrači (Gudurić i Zagorac), a tu si i predstavnici naše zemlje u najjačoj ligi sveta Bjelica i Marjanović.

Amerikanci su nas otpisali i to četiri godine pre Olimpijskih igara...

“Orlovi” su pokazali da mogu mnogo, očigledno da mnoge u SAD još uvek boli Indijanapolis.

Izvor: blic.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

tomo

26.08.2016 12:05

Grupna faza, lijepa utakmica dok je finale bilo mučno gledati.

ODGOVORITE