Јокановић навијачима Фулама: Не идем нигдје, али желим појачања!

Менаџер Фулама Славиша Јокановић поручио је навијачима да нема намеру да напусти клуб.

Фудбал 25.08.2016 | 20:00
Јокановић навијачима Фулама: Не идем нигдје, али желим појачања!
Српски стручњак је претходних дана критиковао челнике клуба да га не питају ништа у вези са тимом, с којим је у среду елиминисао премијерлигаша Мидлзбро из Лига купа.

Јокановић је пре свега бесан на директора статистичких појачања Крега Клајна, који је блокирао долазак Андреаса Переире из Манчестер Јунајтеда прошле седмице.

Међутим, након што је Данац Ласе Виген Кристенсен у продужетку донео тријумф над Бороом 2:1 на Крејвен Котиџу, Јокановић је изразио жељу да остане.

Ова победа има посебно јачину с обзиром да је Јокановић направио чак десет измена у тиму у односу на претходни меч у Чемпионшипу протеклог викенда, те да је Мидлзбро повео у Лондону већ у осмом минуту.

"Морам бити поносан. Показали смо квалитет, показали смо прави дух, показали смо карактер. Поносан сам на оно што су урадили током утакмице, како су се борили. Никад нисам планирао да напустим Фулам. Ако се жалим због нечега то је јер желим најбоље за свој тим, за своје саиграче, навијаче, а јасно је шта је моја жеља у овој ситуацији. И даље сам у истој позицији, верујем да су нам потребна додатна појачања како бисмо били јачи у будућности", рекао је Јокановић.

Фулам је одлично почео сезону у Чемпионшипу, није поражен у прва четири кола, мада је након две стартне победе, два пута ремизирао у низу.

У следећем колу Фулам гостује Блекбурну, последњепласираном тиму који има само један бод.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар