Jokanović navijačima Fulama: Ne idem nigdje, ali želim pojačanja!

Menadžer Fulama Slaviša Jokanović poručio je navijačima da nema nameru da napusti klub.

Fudbal 25.08.2016 | 20:00
Jokanović navijačima Fulama: Ne idem nigdje, ali želim pojačanja!
Srpski stručnjak je prethodnih dana kritikovao čelnike kluba da ga ne pitaju ništa u vezi sa timom, s kojim je u sredu eliminisao premijerligaša Midlzbro iz Liga kupa.

Jokanović je pre svega besan na direktora statističkih pojačanja Krega Klajna, koji je blokirao dolazak Andreasa Pereire iz Mančester Junajteda prošle sedmice.

Međutim, nakon što je Danac Lase Vigen Kristensen u produžetku doneo trijumf nad Boroom 2:1 na Krejven Kotidžu, Jokanović je izrazio želju da ostane.

Ova pobeda ima posebno jačinu s obzirom da je Jokanović napravio čak deset izmena u timu u odnosu na prethodni meč u Čempionšipu proteklog vikenda, te da je Midlzbro poveo u Londonu već u osmom minutu.

"Moram biti ponosan. Pokazali smo kvalitet, pokazali smo pravi duh, pokazali smo karakter. Ponosan sam na ono što su uradili tokom utakmice, kako su se borili. Nikad nisam planirao da napustim Fulam. Ako se žalim zbog nečega to je jer želim najbolje za svoj tim, za svoje saigrače, navijače, a jasno je šta je moja želja u ovoj situaciji. I dalje sam u istoj poziciji, verujem da su nam potrebna dodatna pojačanja kako bismo bili jači u budućnosti", rekao je Jokanović.

Fulam je odlično počeo sezonu u Čempionšipu, nije poražen u prva četiri kola, mada je nakon dve startne pobede, dva puta remizirao u nizu.

U sledećem kolu Fulam gostuje Blekburnu, poslednjeplasiranom timu koji ima samo jedan bod.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar