О Милановићу: "Шака јада" за "шаку гласова"

Предсједник Српског народног вијећа и потпредсједник Самосталне демократске српске странке Милорад Пуповац данас је оштро критиковао лидера Социјалдемократске партије Хрватске Зорана Милановић због његових изјава о Србији и БиХ.

Србија 25.08.2016 | 15:00
О Милановићу: "Шака јада" за "шаку гласова"
"Очито да Зоран Милановић жели бити гори од хрватске деснице и допринијети увредама и понижавањима нама сусједних држава као што су БиХ и Србија. И на тај начин наноси велику штету својој странци и велику штету Хрватској и њеном угледу у свијету и региону", рекао је Пуповац за хрватски "Тпортал" поводом тајних аудио снимака састанка дијела удружења ратних ветерана с Милановићем који су пласирани у медије.

Предсједник СДП и бивши хрватски премијер изнио је низ увреда на рачун Србије и Босне и Херцеговине на састанку који је у јеку изборне кампање одржао са хрватским ветеранима.

Пуповац је оцијенио да је "реторика Зорана Милановића и његова склоност понижавању, увредама и пљувању других људи, политичких опција, држава и народа веома озбиљан проблем за његову странку и коалицију коју предводи".

"Ако је Зоран Милановић за шаку гласова спреман друге проглашавати шаком јада онда је то озбиљан индикатор биједе на коју се усмјерава хрватска социјалдемократија. Ако је Зоран Милановић спреман додворавати се десници да би вријеђао друге земље и народе, онда је то забрињавајуће стање лијеве политике у Хрватској", рекао је Пуповац.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар