O Milanoviću: "Šaka jada" za "šaku glasova"

Predsjednik Srpskog narodnog vijeća i potpredsjednik Samostalne demokratske srpske stranke Milorad Pupovac danas je oštro kritikovao lidera Socijaldemokratske partije Hrvatske Zorana Milanović zbog njegovih izjava o Srbiji i BiH.

Srbija 25.08.2016 | 15:00
O Milanoviću: "Šaka jada" za "šaku glasova"
"Očito da Zoran Milanović želi biti gori od hrvatske desnice i doprinijeti uvredama i ponižavanjima nama susjednih država kao što su BiH i Srbija. I na taj način nanosi veliku štetu svojoj stranci i veliku štetu Hrvatskoj i njenom ugledu u svijetu i regionu", rekao je Pupovac za hrvatski "Tportal" povodom tajnih audio snimaka sastanka dijela udruženja ratnih veterana s Milanovićem koji su plasirani u medije.

Predsjednik SDP i bivši hrvatski premijer iznio je niz uvreda na račun Srbije i Bosne i Hercegovine na sastanku koji je u jeku izborne kampanje održao sa hrvatskim veteranima.

Pupovac je ocijenio da je "retorika Zorana Milanovića i njegova sklonost ponižavanju, uvredama i pljuvanju drugih ljudi, političkih opcija, država i naroda veoma ozbiljan problem za njegovu stranku i koaliciju koju predvodi".

"Ako je Zoran Milanović za šaku glasova spreman druge proglašavati šakom jada onda je to ozbiljan indikator bijede na koju se usmjerava hrvatska socijaldemokratija. Ako je Zoran Milanović spreman dodvoravati se desnici da bi vrijeđao druge zemlje i narode, onda je to zabrinjavajuće stanje lijeve politike u Hrvatskoj", rekao je Pupovac.

(Agencije)

Komentari / 0

Ostavite komentar