Аутомеханичара убио љубоморни муж?!

Полиција у Београду и даље истражује ко је убио аутомеханичара Елмира Ибрахимија (34), који је прексиноћ пронађен са раном од метка на грудима.

Србија 25.08.2016 | 09:20
Аутомеханичара убио љубоморни муж?!
За сада се не зна ни мјесто на којем је рањен, а камоли мотив, који би, према ријечима његових пријатеља, једино могао да буде љубомора, јер су га сви вољели, нарочито жене!

Ибрахими је пронађен на Панчевачком мосту у аутомобилу "туарег", којим је вјероватно покушао да се домогне болнице. Вјерује се да је упуцан негдје на лијевој обали Дунава, јер је истрага утврдила да у аутомобили нема оштећења од метака нити трагова барута.

Отуд и теорија да је рањен сјео за волан у покушају да потражи помоћ. Истрага, међутим, до сада није утврдила ни ко, ни зашто је пуцао у њега, али ни гдје се то догодило.

"Елмир је кобне вечери био у једном кафићу у Борчи. Око 21.40 је послао дјевојци поруку у којој је навео да ће се наћи с њом за 15 минута. Е сад, шта је у тих неколико минута и гдје пошло по злу, надам се да ће инспектори сазнати", рекао је један од његових блиских пријатеља.

Елмир је важио за једног од бољих аутомеханичара, који је живот посветио свом послу.

"Знате ли какав је то човјек био? Увијек спреман да помогне и вјечито насмијан. Ма њега су сви вољели, а био је и магнет за жене, које су га салијетале. Колико сам га ја упознао, волио је само три ствари - аутомобиле, механику и жене. Зато и сумњам да иза свега стоји неки љубоморни муж", рекао је његов пријатељ.

Елмир је радио у ауто-сервису "Живковић". Власник сервиса Милан и његов син након трагичне вијести само одмахују главом.

"Чули смо да је наш Неша (Елмир) пронађен рањен на Панчевачком мосту. Вјероватно је хтио да се одвезе до болнице, ваљда је мислио да може. О њему могу да кажем само најбоље јер је био мој ученик. Њега и његове знам више од 15 година. Ето, прије вас је био и његов брат Шеки, који је саобраћајни полицајац, али ни он не зна шта се догодило. Јури да организује сахрану у Драгашу. Отишао је да сачека оца, да заједно преузму Нешино тијело и да га тамо возе како би га сахранили", рекао је Милан Живковић и додао:

"Не знам шта да кажем... Неша је био весељак који је волио свој посао. Након смрти његовог претходног послодавца, договорили смо се да изнајми дио гараже и овдје ради. Муштерије су биле задовољне радом, а и зато што се стално шалио".

Елмиров џип затечен је прексиноћ са упаљеним свјетлима и мотором у лијевој траци на Панчевачком мосту, у смјеру ка граду. Полицију је позвао возач ГСП-а. У први мах су сви помислили да је возач заспао или доживио инфаркт, а онда је утврђено да има простријелну рану у грудима. Преминуо је у Ургентном центру.

Елмир Ибрахими није имао кривични досије.

Породица: И ми имамо питања без одговора

Елмир је живио са родитељима и братом у кући на путу за Црвенку. У његовој улици јуче је владала мучна тишина, коју је прекидао јецај из његове куће.

"Ништа нас не питајте, не знамо шта се догодило. Знамо само да је Елмир пронађен са раном на Панчевачком мосту. Ни на ком мјесту је рањен, ма ништа... И ми имамо само питања без одговора. Бојим се за сестру, Елмирову мајку. Она је срчани болесник и већ је јуче због ње долазила Хитна помоћ", рекао је Елмиров ујак, којег смо затекли на вратима куће.

Извор: Ало.рс

Коментари / 0

Оставите коментар