Automehaničara ubio ljubomorni muž?!

Policija u Beogradu i dalje istražuje ko je ubio automehaničara Elmira Ibrahimija (34), koji je preksinoć pronađen sa ranom od metka na grudima.

Srbija 25.08.2016 | 09:20
Automehaničara ubio ljubomorni muž?!
Za sada se ne zna ni mjesto na kojem je ranjen, a kamoli motiv, koji bi, prema riječima njegovih prijatelja, jedino mogao da bude ljubomora, jer su ga svi voljeli, naročito žene!

Ibrahimi je pronađen na Pančevačkom mostu u automobilu "tuareg", kojim je vjerovatno pokušao da se domogne bolnice. Vjeruje se da je upucan negdje na lijevoj obali Dunava, jer je istraga utvrdila da u automobili nema oštećenja od metaka niti tragova baruta.

Otud i teorija da je ranjen sjeo za volan u pokušaju da potraži pomoć. Istraga, međutim, do sada nije utvrdila ni ko, ni zašto je pucao u njega, ali ni gdje se to dogodilo.

"Elmir je kobne večeri bio u jednom kafiću u Borči. Oko 21.40 je poslao djevojci poruku u kojoj je naveo da će se naći s njom za 15 minuta. E sad, šta je u tih nekoliko minuta i gdje pošlo po zlu, nadam se da će inspektori saznati", rekao je jedan od njegovih bliskih prijatelja.

Elmir je važio za jednog od boljih automehaničara, koji je život posvetio svom poslu.

"Znate li kakav je to čovjek bio? Uvijek spreman da pomogne i vječito nasmijan. Ma njega su svi voljeli, a bio je i magnet za žene, koje su ga salijetale. Koliko sam ga ja upoznao, volio je samo tri stvari - automobile, mehaniku i žene. Zato i sumnjam da iza svega stoji neki ljubomorni muž", rekao je njegov prijatelj.

Elmir je radio u auto-servisu "Živković". Vlasnik servisa Milan i njegov sin nakon tragične vijesti samo odmahuju glavom.

"Čuli smo da je naš Neša (Elmir) pronađen ranjen na Pančevačkom mostu. Vjerovatno je htio da se odveze do bolnice, valjda je mislio da može. O njemu mogu da kažem samo najbolje jer je bio moj učenik. Njega i njegove znam više od 15 godina. Eto, prije vas je bio i njegov brat Šeki, koji je saobraćajni policajac, ali ni on ne zna šta se dogodilo. Juri da organizuje sahranu u Dragašu. Otišao je da sačeka oca, da zajedno preuzmu Nešino tijelo i da ga tamo voze kako bi ga sahranili", rekao je Milan Živković i dodao:

"Ne znam šta da kažem... Neša je bio veseljak koji je volio svoj posao. Nakon smrti njegovog prethodnog poslodavca, dogovorili smo se da iznajmi dio garaže i ovdje radi. Mušterije su bile zadovoljne radom, a i zato što se stalno šalio".

Elmirov džip zatečen je preksinoć sa upaljenim svjetlima i motorom u lijevoj traci na Pančevačkom mostu, u smjeru ka gradu. Policiju je pozvao vozač GSP-a. U prvi mah su svi pomislili da je vozač zaspao ili doživio infarkt, a onda je utvrđeno da ima prostrijelnu ranu u grudima. Preminuo je u Urgentnom centru.

Elmir Ibrahimi nije imao krivični dosije.

Porodica: I mi imamo pitanja bez odgovora

Elmir je živio sa roditeljima i bratom u kući na putu za Crvenku. U njegovoj ulici juče je vladala mučna tišina, koju je prekidao jecaj iz njegove kuće.

"Ništa nas ne pitajte, ne znamo šta se dogodilo. Znamo samo da je Elmir pronađen sa ranom na Pančevačkom mostu. Ni na kom mjestu je ranjen, ma ništa... I mi imamo samo pitanja bez odgovora. Bojim se za sestru, Elmirovu majku. Ona je srčani bolesnik i već je juče zbog nje dolazila Hitna pomoć", rekao je Elmirov ujak, kojeg smo zatekli na vratima kuće.

Izvor: Alo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar