Борис Новковић спрема романтично венчање

Последње момачке дане Борис Новковић проводи у Задру у загрљају будуће супруге, 19 година млађе политолошкиње Инес Катић.

Забава 24.08.2016 | 21:20
Борис Новковић спрема романтично венчање
За дан кад ће славити своју љубав све је, чини се, одавно спремно. Премда се спекулисало да ће се венчање одржати у Ровињу, граду за који је Новковић везан од детињства, на позивницама за породицу, кумове и блиске пријатеље стоји да ће се свадба уприличити 27. августа на Пагу, пише Тпортал.хр.

До тренутка у којем ће се Борис Новковић по трећи пут окитити титулом супруга остало је неколико дана. Проводи их опијен љубављу, без имало треме и опуштено, тврде извори блиски кантаутору. Летње месеце је због нових околности у свом приватном животу, како је недавно казао, одлучио да проведе нерадно планирајући сваки детаљ за њега најважнијег догађаја овог лета.

Борис и његова Инес Катић ће, како пишу хрватски медији, упловити у брачну луку ове суботе на Пагу у ексклузивном ресторану, а место самог венчања певач за сада држи у строгој тајности. Њихова веза откривена је у јануару ове године, а још веће изненађење била је веридба пара и најављено венчање након мање од пола године љубави.

Будућим младенцима омиљена дестинација овог лета био је Задар, родни град Инес. Пре пута у Задар Новковић и Инес су накратко боравили у Италији. Тачније, у Фиренци. Тамо је младожења купио венчано одело.

Борис и Инес упознали су се случајно, након што се он заинтересовао за кампању "Говор мржње озбиљна је ствар", коју је она иницирала. Почели су да се дописују на друштвеним мрежама, а ускоро се родила љубав.

Борис о приватном животу ретко говори у медијима, па тако није желео ни да коментарише ни венчање са 19 година млађом девојком која га је освојила преко ноћи.

Иза Новковића су два брака. С Бојаном Грегорић Вејзовић, тадашњом балерином загребачког ХНК, оженио се 1992. године, а у браку су били пет година.

С другом супругом Луцијом, с којом има два сина, био је у браку осам година, а затим се заљубио у сликарку Иву Вишошевић због које је оставио Луцију. Ива и Борис били су у вези три и по године. Сада је срећу пронашао с Инес Катић, којој је написао и песму "Инес".

(тпортал)

Коментари / 0

Оставите коментар