Ђоковић први носилац на УС Опену!

Најбољи тенисер данашњице, Новак Ђоковић, постављен је за првог носиоца на УС опену који почиње следеће седмице.

Тенис 24.08.2016 | 12:15
Ђоковић први носилац на УС Опену!
Ђоковић је, као лидер АТП листе. први на листи фаворита, а имајући у виду да је Енди Мареј други, њих двојица сигурно неће одмерити снаге у Њујорку пре евентуалног сусрета у финалу.

Подсетимо, у прошлогодишњем финалу Ноле је савладао Роџера Федерера са 6:4, 5:7, 6:4, 6:4.

Међу 32 носиоца у мушкој конкуренцији нема других представника Србије, док је код тенисерки једина међу носиоцима Ана Ивановић, и то на позицији 30. Главни фаворит је водећа на ранг листи Женске тениске асоцијације, Серена Вилијамс.

Жреб за УС опен биће одржан у петак, 26. августа.

Квалификације су већ у току, наши су остварили чак шест победа минуле ноћи, а главни део турнира почиње у понедељак 29. августа и трајаће до 11. септембра. У првих 11 дана турнира мечеви ће се одвијати у "јутарњем" и "вечерњем" програму. Онај први почиње у 11 сати по локалном, односно у 17 по средњеевропском времену, а други од 19 часова по локалном, односно у поноћ по нашем.

Мало другачији су термини за последња три дана турнира. У петак, 9. септембра, програм ће почињати у 17, односно 20 сати по средњеевропском времену, а велика финала ће, женско у суботу, а мушко у недељу, бити играна од 21 сат по нашем.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар