Склапају се коцкице које воде ка убици!?

Истрага је показала да је убица Јелену усмртио предметом који има метални врх, али је благо закривљен, те јој је ударцима буквално правио рупе у глави

Србија 24.08.2016 | 07:38
Склапају се коцкице које воде ка убици!?
КО ЈЕ УБИО ЈЕЛЕНУ: 143. дан истраге?

Обдукција убијене певачице је показала да јој је убица на више места поломио лобању и на тај начин је усмртио.

Истрага иде споро, али се креће у правом смеру, јер су још увек у току бројна сложена вештачења. Наиме, на самом насипу се мешају две базне станице мобилних оператера, па оперативци тај посао раде ручно, односно укрштају и проверавају особе чији је мобилни сигнал ту ухваћен у моменту када се десио злочин – наводи саговорник близак истрази.

Он наводи да се, такође, ради и трасолошко вештачење терена.

"На основу трагова пронађених на близу километар од стадиона у Црвенки, у насељу Борча, утврђено је да је Јелена сишла са насипа и да се шетала доњом страном, али је занимљиво да је њен супруг Зоран Марјановић ту није видео иако је поглед добар и прегледан", додао је он.


Новак Ђуровић

Како наводи, инспектори су поново саслушали све особе које су Марјановићи навели као сведоке.

"Досадашњом истрагом је утврђено да је Зоран Марјановић након Јелениног нестанка позвао упомоћ пријатеља из детињства, који је полицајац. Тај полицајац се прикључио потрази за Јеленом, али као пријатељ. Он је Зорану обезбедио добар алиби за тај дан, али тек након 18 сати. Њега су одмах испитали инспектори и он им је испричао како га је Зоран позвао, у колико сати и шта му је рекао."

Током истраге пронађен је снимак на којем се види како Зоран, Јелена и њихова ћерка Јана стижу у насеље Црвенка и паркирају ауто испред продавнице - додаје наш извор близак истрази.

На том снимку види се и део насипа и тренутак када Јелена креће да трчи, као и Зоран и Јана како стоје у непосредној близини стадиона и све време гледају ка њој.


Информер

"На самом насипу код канала, где је пронађено Јеленино тело, инспектори су нашли неке предмете који се налазе на вештачењу, како би се утврдило да ли имају везе са злочином. Иако су прошла четири и по месеца од убиства певачице, склапају се коцкице које ће довести до убице" навео је он.

Јелена Марјановић  убијена је у суботу 2. априла. Њено тело је пронађено дан касније у каналу пуном воде у Црвенки, у Борчи.

Извор: Информер/Ало

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Један ЧОВЕК и једна ПАТКА!

24.08.2016 05:56

Реце Драган Ј. Вуцицевиц!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искрени

24.08.2016 07:33

По порталима пинк и информер убица је требао давно бити у цорки

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцко

24.08.2016 10:41

Зар. Га Вучиц,није ухапсио и лоцирао.

Name

ВУЧКО

24.08.2016 12:37

До понедељка ће бити ухапшен убица!