Sklapaju se kockice koje vode ka ubici!?

Istraga je pokazala da je ubica Jelenu usmrtio predmetom koji ima metalni vrh, ali je blago zakrivljen, te joj je udarcima bukvalno pravio rupe u glavi

Srbija 24.08.2016 | 07:38
Sklapaju se kockice koje vode ka ubici!?
KO JE UBIO JELENU: 143. dan istrage?

Obdukcija ubijene pevačice je pokazala da joj je ubica na više mesta polomio lobanju i na taj način je usmrtio.

Istraga ide sporo, ali se kreće u pravom smeru, jer su još uvek u toku brojna složena veštačenja. Naime, na samom nasipu se mešaju dve bazne stanice mobilnih operatera, pa operativci taj posao rade ručno, odnosno ukrštaju i proveravaju osobe čiji je mobilni signal tu uhvaćen u momentu kada se desio zločin – navodi sagovornik blizak istrazi.

On navodi da se, takođe, radi i trasološko veštačenje terena.

"Na osnovu tragova pronađenih na blizu kilometar od stadiona u Crvenki, u naselju Borča, utvrđeno je da je Jelena sišla sa nasipa i da se šetala donjom stranom, ali je zanimljivo da je njen suprug Zoran Marjanović tu nije video iako je pogled dobar i pregledan", dodao je on.


Novak Đurović

Kako navodi, inspektori su ponovo saslušali sve osobe koje su Marjanovići naveli kao svedoke.

"Dosadašnjom istragom je utvrđeno da je Zoran Marjanović nakon Jeleninog nestanka pozvao upomoć prijatelja iz detinjstva, koji je policajac. Taj policajac se priključio potrazi za Jelenom, ali kao prijatelj. On je Zoranu obezbedio dobar alibi za taj dan, ali tek nakon 18 sati. Njega su odmah ispitali inspektori i on im je ispričao kako ga je Zoran pozvao, u koliko sati i šta mu je rekao."

Tokom istrage pronađen je snimak na kojem se vidi kako Zoran, Jelena i njihova ćerka Jana stižu u naselje Crvenka i parkiraju auto ispred prodavnice - dodaje naš izvor blizak istrazi.

Na tom snimku vidi se i deo nasipa i trenutak kada Jelena kreće da trči, kao i Zoran i Jana kako stoje u neposrednoj blizini stadiona i sve vreme gledaju ka njoj.


Informer

"Na samom nasipu kod kanala, gde je pronađeno Jelenino telo, inspektori su našli neke predmete koji se nalaze na veštačenju, kako bi se utvrdilo da li imaju veze sa zločinom. Iako su prošla četiri i po meseca od ubistva pevačice, sklapaju se kockice koje će dovesti do ubice" naveo je on.

Jelena Marjanović  ubijena je u subotu 2. aprila. Njeno telo je pronađeno dan kasnije u kanalu punom vode u Crvenki, u Borči.

Izvor: Informer/Alo

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Jedan ČOVEK i jedna PATKA!

24.08.2016 05:56

Rece Dragan J. Vucicevic!

ODGOVORITE
Name

Iskreni

24.08.2016 07:33

Po portalima pink i informer ubica je trebao davno biti u corki

ODGOVORITE
Name

Vucko

24.08.2016 10:41

Zar. Ga Vučic,nije uhapsio i locirao.

Name

VUČKO

24.08.2016 12:37

Do ponedeljka će biti uhapšen ubica!