Семови резови: Отказ нади Енглеске, позив ветерану!

Енглези су поверили бригу о репрезентацији Сему Алардајсу који је избрисао "вундеркинда" Рашфорда са списка, а најавио и повратак 35-годишњег Терија.

Фудбал 24.08.2016 | 11:30
Семови резови: Отказ нади Енглеске, позив ветерану!
Ера "Биг Сема" на кормилу репрезентације Енглеске могла би да почне отказом 18-годишњем Маркусу Рашфорду и повратком 35-годишњег Џона Терија.

Селектор репрезентације Енглеске Сем Алардајс рекао је данас да би могао да разгова са фудбалером Челсија, Теријемм о повратку у државни тим, али да би ту могло бити "политичких питања".

Капитен Челсија повукао се из државног тима у септембру 2012. године, четири дана пре него што га је Фудбалски савез суспендово на четири утакмице због неспортског понашања на мечу са Квинс Парк Ренџерсом.

Упитан да ли би размислио о томе да позове Терија у репрезентацију, Алардајс је рекао да не зна да ли би ту било "политичких питања", мислећи на Теријев одонос са Савезом.

"Не знам шта би то могло да значи, ако и постоје политичка питања. Разговараћу са Теријем ако будем мислио да би могао да уђе у конкуренцију за тим. Мислим да све зависи од тога шта ће Џон да каже. Можда ћу га позавати, ако будем имао прилику, али мораћемо да сачекамо и видимо какву ћу селекцију играча направити", рекао је Алардајс, пренели су британски медији.

У исто време, Алардајс је поручио "вундеркинду" из Јунајтеда, Рашфорду, да ће морати да игра редовно у клубу ако жели да буде део националног тима.

Алардајс ће у недељу саопштити списак играча за утакмицу са Словачком 4. септембра у квалификацијама за Светско првенство 2018. године у Русији.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар