Semovi rezovi: Otkaz nadi Engleske, poziv veteranu!

Englezi su poverili brigu o reprezentaciji Semu Alardajsu koji je izbrisao "vunderkinda" Rašforda sa spiska, a najavio i povratak 35-godišnjeg Terija.

Fudbal 24.08.2016 | 11:30
Semovi rezovi: Otkaz nadi Engleske, poziv veteranu!
Era "Big Sema" na kormilu reprezentacije Engleske mogla bi da počne otkazom 18-godišnjem Markusu Rašfordu i povratkom 35-godišnjeg Džona Terija.

Selektor reprezentacije Engleske Sem Alardajs rekao je danas da bi mogao da razgova sa fudbalerom Čelsija, Terijemm o povratku u državni tim, ali da bi tu moglo biti "političkih pitanja".

Kapiten Čelsija povukao se iz državnog tima u septembru 2012. godine, četiri dana pre nego što ga je Fudbalski savez suspendovo na četiri utakmice zbog nesportskog ponašanja na meču sa Kvins Park Rendžersom.

Upitan da li bi razmislio o tome da pozove Terija u reprezentaciju, Alardajs je rekao da ne zna da li bi tu bilo "političkih pitanja", misleći na Terijev odonos sa Savezom.

"Ne znam šta bi to moglo da znači, ako i postoje politička pitanja. Razgovaraću sa Terijem ako budem mislio da bi mogao da uđe u konkurenciju za tim. Mislim da sve zavisi od toga šta će Džon da kaže. Možda ću ga pozavati, ako budem imao priliku, ali moraćemo da sačekamo i vidimo kakvu ću selekciju igrača napraviti", rekao je Alardajs, preneli su britanski mediji.

U isto vreme, Alardajs je poručio "vunderkindu" iz Junajteda, Rašfordu, da će morati da igra redovno u klubu ako želi da bude deo nacionalnog tima.

Alardajs će u nedelju saopštiti spisak igrača za utakmicu sa Slovačkom 4. septembra u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar