Нада отворила душу: Открива разлог развода

Најпознатија докторка у Србији, Нада Мацура иза себе има један брак а како каже, себи је одавно забранила да се заљуби и ужива у друштву пријатеља, колега, сарадника...

Србија 22.08.2016 | 21:14
Нада отворила душу: Открива разлог развода
За њу су антистрес терапија добра музика, добро вино, сокови, пријатељи које је разумеју. Обожава да одлази на масажу, да се шминка и негује.

"Шта ће мушкарцу успешна жена? Обоје морају бити успешни да би та веза успела. Зашто бих ја сад морала да радим оно што сам радила у браку? Мој муж је био војно лице, панталоне су морале бити испеглане да на ту црту можете да се посечете. Кошуља увек чиста...  Кувала сам, прала сам судове, прозоре, била посвећена породици и каријери. И онда кажу: 'Како такву жену да напустиш?'. Али није он мене напустио већ ја њега. Мени није била толико тешка одлука.

Он је био јако згодан, али много је прича било о томе колико треба све да имамо, као што је БМW који му је био жеља из детињства, мотор, јахта... Нигде књиге и садржаја, а књига је за мене садржај и не разумем оне који не читају књиге. Не правим се паметна, само желим себи да учиним живот лепшим. Мој брак је био другачији од бракова других људи. Много времена смо проводили раздвојени.

Прво сам живела у Крагујевцу, а он у Смедеревској Паланци, затим он у Београду а ја у унутрашњости. Због честе раздвојености, а касније неслоге у браку и због несагласности по здравственом питању јер нисмо имали децу, ми смо се развели. Где ћеш спојити два Близанца у хороскопу?

Мислила сам нема везе, има других ствари... Волим децу, мислила сам да ћу се удати и средити се у другом браку, али сам се посветила учењу и каријери и то се никад није догодило. Није живот без деце без смисла" рекла је Нада за БГонлине.

(БГонлине/Информер.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Карадоз

23.08.2016 09:26

Ко је зена?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

23.08.2016 10:46

Чуј позната, а никад чуо за њу? Ето чим је муза напустила, а човјек узивао у нормалним стварима то све говори о њој.

ОДГОВОРИТЕ