Nada otvorila dušu: Otkriva razlog razvoda

Najpoznatija doktorka u Srbiji, Nada Macura iza sebe ima jedan brak a kako kaže, sebi je odavno zabranila da se zaljubi i uživa u društvu prijatelja, kolega, saradnika...

Srbija 22.08.2016 | 21:14
Nada otvorila dušu: Otkriva razlog razvoda
Za nju su antistres terapija dobra muzika, dobro vino, sokovi, prijatelji koje je razumeju. Obožava da odlazi na masažu, da se šminka i neguje.

"Šta će muškarcu uspešna žena? Oboje moraju biti uspešni da bi ta veza uspela. Zašto bih ja sad morala da radim ono što sam radila u braku? Moj muž je bio vojno lice, pantalone su morale biti ispeglane da na tu crtu možete da se posečete. Košulja uvek čista...  Kuvala sam, prala sam sudove, prozore, bila posvećena porodici i karijeri. I onda kažu: 'Kako takvu ženu da napustiš?'. Ali nije on mene napustio već ja njega. Meni nije bila toliko teška odluka.

On je bio jako zgodan, ali mnogo je priča bilo o tome koliko treba sve da imamo, kao što je BMW koji mu je bio želja iz detinjstva, motor, jahta... Nigde knjige i sadržaja, a knjiga je za mene sadržaj i ne razumem one koji ne čitaju knjige. Ne pravim se pametna, samo želim sebi da učinim život lepšim. Moj brak je bio drugačiji od brakova drugih ljudi. Mnogo vremena smo provodili razdvojeni.

Prvo sam živela u Kragujevcu, a on u Smederevskoj Palanci, zatim on u Beogradu a ja u unutrašnjosti. Zbog česte razdvojenosti, a kasnije nesloge u braku i zbog nesaglasnosti po zdravstvenom pitanju jer nismo imali decu, mi smo se razveli. Gde ćeš spojiti dva Blizanca u horoskopu?

Mislila sam nema veze, ima drugih stvari... Volim decu, mislila sam da ću se udati i srediti se u drugom braku, ali sam se posvetila učenju i karijeri i to se nikad nije dogodilo. Nije život bez dece bez smisla" rekla je Nada za BGonline.

(BGonline/Informer.rs)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Karadoz

23.08.2016 09:26

Ko je zena?

ODGOVORITE
Name

Mišo

23.08.2016 10:46

Čuj poznata, a nikad čuo za nju? Eto čim je muza napustila, a čovjek uzivao u normalnim stvarima to sve govori o njoj.

ODGOVORITE