Отказ због Венгера: Арсене, сад купуј играче!

Коментар менаџера Арсенала изазвао радикалну реакцију једног запосленог у клубу.

Фудбал 23.08.2016 | 15:00
Отказ због Венгера: Арсене, сад купуј играче!
При крају још једног лета у којем није хтео да много троши, Арсен Венгер поново је суочен са критикама навијача. Они захтевају звучна појачања и напад на титулу, док Француз размишља и ради економичније.

После ремија са Лестером, упитан да ли ће доводити скупе фудбалере, менаџер Арсеналаодговорио је:

"Мени је најважније то што имамо клуб у којем ради 600 запослених, којима се морају исплатити плате на крају сваког месеца".

Таква порука жестоко је изнервирала запосленог у Арсеналовој клупској продавници, који је ковертирао свој отказ и послао га Џејсону Севиџу, менаџеру званичног шопа "тобџија".

Ево шта је написао:

"Молим вас, прихватите моју оставку.

Страствени сам навијач овог клуба и са великим жаљењем вас информишем да дајем отказ у Арсеналу. Молим вас да усвојите да ми од данас почиње двонедељни отказни период и последњи дан на послу биће 9. септембар 2016.

Уживао сам током две године рада у Арсеналу. Као навијачу, било ми је остварење сна радити у клубу који волим.

Ову одлуку сам донео због коментара господина Арсена Венгера о клупском особљу, изреченог после недавног ремија против Лестера. Срамота је оптужити 600 људи који раде у клибу за то што нисте купили фудбалера.

Зарађујем 7,20 фунти по сату, а 270 фунти недељно. На годишњем нивоу, то је 14.040 фунти годишње (16,2 хиљаде евра). Тео Волкот зарадати десет пута више новца за једну недељу.

Надам се да ћу својим отказом 'олакшати' буџет и да ће то омогућити довољно новца да господин Венгер купи више играча. Не желим да више будем терет овом клубу. Данас се број запослених смањује на 599.

Срећно свима и надам се да ћете ми дати добру препоруку за мој нови посао.

Хвала на свему". 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар