Otkaz zbog Vengera: Arsene, sad kupuj igrače!

Komentar menadžera Arsenala izazvao radikalnu reakciju jednog zaposlenog u klubu.

Fudbal 23.08.2016 | 15:00
Otkaz zbog Vengera: Arsene, sad kupuj igrače!
Pri kraju još jednog leta u kojem nije hteo da mnogo troši, Arsen Venger ponovo je suočen sa kritikama navijača. Oni zahtevaju zvučna pojačanja i napad na titulu, dok Francuz razmišlja i radi ekonomičnije.

Posle remija sa Lesterom, upitan da li će dovoditi skupe fudbalere, menadžer Arsenalaodgovorio je:

"Meni je najvažnije to što imamo klub u kojem radi 600 zaposlenih, kojima se moraju isplatiti plate na kraju svakog meseca".

Takva poruka žestoko je iznervirala zaposlenog u Arsenalovoj klupskoj prodavnici, koji je kovertirao svoj otkaz i poslao ga Džejsonu Sevidžu, menadžeru zvaničnog šopa "tobdžija".

Evo šta je napisao:

"Molim vas, prihvatite moju ostavku.

Strastveni sam navijač ovog kluba i sa velikim žaljenjem vas informišem da dajem otkaz u Arsenalu. Molim vas da usvojite da mi od danas počinje dvonedeljni otkazni period i poslednji dan na poslu biće 9. septembar 2016.

Uživao sam tokom dve godine rada u Arsenalu. Kao navijaču, bilo mi je ostvarenje sna raditi u klubu koji volim.

Ovu odluku sam doneo zbog komentara gospodina Arsena Vengera o klupskom osoblju, izrečenog posle nedavnog remija protiv Lestera. Sramota je optužiti 600 ljudi koji rade u klibu za to što niste kupili fudbalera.

Zarađujem 7,20 funti po satu, a 270 funti nedeljno. Na godišnjem nivou, to je 14.040 funti godišnje (16,2 hiljade evra). Teo Volkot zaradati deset puta više novca za jednu nedelju.

Nadam se da ću svojim otkazom 'olakšati' budžet i da će to omogućiti dovoljno novca da gospodin Venger kupi više igrača. Ne želim da više budem teret ovom klubu. Danas se broj zaposlenih smanjuje na 599.

Srećno svima i nadam se da ćete mi dati dobru preporuku za moj novi posao.

Hvala na svemu". 

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar