Послије Рија на ред долазе свадбе и бебе!

Након што су направили историјски успјех за нашу земљу на Олимпијским играма, наши спортисти спремни су за нове радости на приватном плану. Неки планирају коначно да стану на луди камен, неки да раде на принови, а неки су својој љубави дали још једну шансу.

Србија 22.08.2016 | 18:43
Послије Рија на ред долазе свадбе и бебе!
Ивана Шпановић стаје на луди камен

Српска атлетичарка Ивана Шпановић освојила је медаљу у Рију у скоку у даљ, а поставила је и нови државни рекорд. Прије него што је отпутовала на Олимпијске игре, Ивана је у разговору за "Блиц" открила да ће по повратку у Србију стати на луди камен.

"Удаћу се послије Олимпијских игара. Рекла сам "да" још прије две године. Али прво да прође такмичење у Рију, па ћемо да причамо о удаји", испричала је Ивана.



"Не желим да нам свадба буде оптерећење, ми смо заједно више од седам година и то је оно што природно слиједи. Не вјерујем да ће вјенчање нешто у нашем односу променити. То је једна лијепа етапа нашег живота", додала је она.

Иначе, Ивану је Влада запросио на прослави њеног 24. рођендана прије двије године у мају.

Ивана и Данило желе бебу

Због највећег спортског такмичења на свијету планове за проширење породице славни пар Ивана Максимовић и Данило Анђушић ставили су на чекање.

"Због зика вируса одлучили смо да сачекамо са потомством. Озбиљно сам схватила све то и не желимо било шта да ризикујемо. Иако сам скоро била у Рију и иако тамо сада практично нико не води рачуна о томе и нисам видјела да се жене нарочито чувају и мажу неким спрејовима, мислим да та ситуација мора озбиљно да се схвати. Због тога смо одлучили да сачекамо мало са потомством" објаснила је Ивана.

Наша репрезентативка у стрјељаштву, која је на отварању Игара носила бакљу за наш тим, у Рију је бодрио супруг и објавио емотивну поруку након што је она пропустила прилику да понови успјех из Лондона и освоји медаљу.

"Поносан сам на све што је урадила, како се борила, а поготово кроз шта је све прошла (има времена чуће се)! А ми најближи то најбоље знамо. Зато сада један заслужени дуг одмор, а биће још много шансе да се дода још нека овој колекцији", написао је Данило уз фотографију Иваниних медаља.



За Данила и Мају принова може да чека

О проширењу породице размишљају и Данило Икодиновић и Маја Огњеновић, која је са репрезентацијом Србије освојила сребрну медаљу.



"Ако бог да, Маја и ја ћемо проширити породицу за сина или ћерку, али не послије Олимпијских игара у Рију, желимо да уживамо још мало. Кад дође беба, онда је теже. Маја има још много да игра, па не бисмо да журимо", рекао је Дача.

Радуљица и Стефана нерадзвојни



Мајина колегиница из репрезентације Стефана Вељковић у Рију је виђена са кошаркашем Мирославом Радуљицом. Иако су многи причали да су раскинули, њих двоје су све слободно вријеме на Играма проводили заједно. Подржавали су једно друго на утакмицама, а обоје су се у Србију вратили са сребрним медаљама.

Милица пише књигу и ужива у љубави



Кошаркашица Милица Дабовић, која је са репрезентацијом направила историјски успјех и освојила бронзану медаљу, након Рија планира да ужива са својим дечком, бизнисменом Симоном, али и да напише аутобиографију, у којој ће, како је најавила, описати шта је претходило њеним успјесима. У Рију ју је бодрио дечко, са којим је у вези годину дана.

"У свему сам скромна, осим кад је у питању Симон, он ми све даје", казала је она.

У једном интервјуу, Милица је рекла и да једва чека да се оствари у улози мајке, али и да би хтјела и да усвоји дијете.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар