Poslije Rija na red dolaze svadbe i bebe!

Nakon što su napravili istorijski uspjeh za našu zemlju na Olimpijskim igrama, naši sportisti spremni su za nove radosti na privatnom planu. Neki planiraju konačno da stanu na ludi kamen, neki da rade na prinovi, a neki su svojoj ljubavi dali još jednu šansu.

Srbija 22.08.2016 | 18:43
Poslije Rija na red dolaze svadbe i bebe!
Ivana Španović staje na ludi kamen

Srpska atletičarka Ivana Španović osvojila je medalju u Riju u skoku u dalj, a postavila je i novi državni rekord. Prije nego što je otputovala na Olimpijske igre, Ivana je u razgovoru za "Blic" otkrila da će po povratku u Srbiju stati na ludi kamen.

"Udaću se poslije Olimpijskih igara. Rekla sam "da" još prije dve godine. Ali prvo da prođe takmičenje u Riju, pa ćemo da pričamo o udaji", ispričala je Ivana."Ne želim da nam svadba bude opterećenje, mi smo zajedno više od sedam godina i to je ono što prirodno slijedi. Ne vjerujem da će vjenčanje nešto u našem odnosu promeniti. To je jedna lijepa etapa našeg života", dodala je ona.

Inače, Ivanu je Vlada zaprosio na proslavi njenog 24. rođendana prije dvije godine u maju.

Ivana i Danilo žele bebu

Zbog najvećeg sportskog takmičenja na svijetu planove za proširenje porodice slavni par Ivana Maksimović i Danilo Anđušić stavili su na čekanje.

"Zbog zika virusa odlučili smo da sačekamo sa potomstvom. Ozbiljno sam shvatila sve to i ne želimo bilo šta da rizikujemo. Iako sam skoro bila u Riju i iako tamo sada praktično niko ne vodi računa o tome i nisam vidjela da se žene naročito čuvaju i mažu nekim sprejovima, mislim da ta situacija mora ozbiljno da se shvati. Zbog toga smo odlučili da sačekamo malo sa potomstvom" objasnila je Ivana.

Naša reprezentativka u strjeljaštvu, koja je na otvaranju Igara nosila baklju za naš tim, u Riju je bodrio suprug i objavio emotivnu poruku nakon što je ona propustila priliku da ponovi uspjeh iz Londona i osvoji medalju.

"Ponosan sam na sve što je uradila, kako se borila, a pogotovo kroz šta je sve prošla (ima vremena čuće se)! A mi najbliži to najbolje znamo. Zato sada jedan zasluženi dug odmor, a biće još mnogo šanse da se doda još neka ovoj kolekciji", napisao je Danilo uz fotografiju Ivaninih medalja.Za Danila i Maju prinova može da čeka

O proširenju porodice razmišljaju i Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović, koja je sa reprezentacijom Srbije osvojila srebrnu medalju."Ako bog da, Maja i ja ćemo proširiti porodicu za sina ili ćerku, ali ne poslije Olimpijskih igara u Riju, želimo da uživamo još malo. Kad dođe beba, onda je teže. Maja ima još mnogo da igra, pa ne bismo da žurimo", rekao je Dača.

Raduljica i Stefana neradzvojniMajina koleginica iz reprezentacije Stefana Veljković u Riju je viđena sa košarkašem Miroslavom Raduljicom. Iako su mnogi pričali da su raskinuli, njih dvoje su sve slobodno vrijeme na Igrama provodili zajedno. Podržavali su jedno drugo na utakmicama, a oboje su se u Srbiju vratili sa srebrnim medaljama.

Milica piše knjigu i uživa u ljubaviKošarkašica Milica Dabović, koja je sa reprezentacijom napravila istorijski uspjeh i osvojila bronzanu medalju, nakon Rija planira da uživa sa svojim dečkom, biznismenom Simonom, ali i da napiše autobiografiju, u kojoj će, kako je najavila, opisati šta je prethodilo njenim uspjesima. U Riju ju je bodrio dečko, sa kojim je u vezi godinu dana.

"U svemu sam skromna, osim kad je u pitanju Simon, on mi sve daje", kazala je ona.

U jednom intervjuu, Milica je rekla i da jedva čeka da se ostvari u ulozi majke, ali i da bi htjela i da usvoji dijete.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar