ОИ: Е, а ово је тек ЈАДНО!

Постоји и часнији начин да се преда борба и призна пораз. Ово што је Украјинац урадио спада у ред најјаднијих потеза из Рија, а конкуренција је жестока.

Остали спортови 23.08.2016 | 19:45
ОИ: Е, а ово је тек ЈАДНО!
Конкуренција је жестока, али Украјинац Андриј Квјатковски свакако ће ући у најужи избор када се буде тражио "лузер" Олимпијских игара у Рију!

Попут никад виђене ситуације са монголским тренерима, који су се скидали пред судијама, и ова "боље да се никад није догодило" сцена догодила се на – рвању!

Амерички рвач слободним стилом у категорији до 65 килограма, Френк Молинаро (27) добио је борбу против годину дана млађег Украјинца након што је судијама показао трагове ЗУБА на својој руци.

У стило Мајка Тајсона, који је из немоћи током борбе два пута угризао за уво великог ривала Ивандера Холифида, тако је и Квјатковски – када више није имао куд – кренуо зубима на противника и ујео га за руку, после чега је борба била аутоматски завршена.

Бол који је Квјатковски осећао услед очигледног извијања потколенице, коју му је Молинаро зграбио свом снагом, свакако је "труо" изговор за овакав неспортски потез.

Постоји и часнији начин да се преда борба и призна пораз...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар