Бајден треба да клекне и затражи опроштај!

“Замислите ви то: он се извињава. Умјесто да клекне пред мученичким закланим народом и светињама, и да се покаје, и он и његов Клинтон, и сва остала натопактовска разбојничка дружина модерна, он се извињава. Како га није срамота, и њега и оне који су га послали”, рекао је митрополит

Свијет 22.08.2016 | 17:15
Бајден треба да клекне и затражи опроштај!
Потпредсједник САД Џозеф Бајден је приликом недавне посјете Београду, умјесто извињења, требао да клекне и да затражи опроштај за злочине које су над народом починили НАТО пакт и његови штићеници и албански терористи којима је створио независну државу Косово, казао је Митрополит Амфилохије.

Митрополит Амфилохије је рекао да је умјесто извињења, требало да  покрене "обнову НАТО бомбама порушених зграда и мостова по Београду и другим мјестима, нарочито на Косову и Метохији, и порушених домова хиљада расељених и унесрећених породица ради њиховог повратка на вјековна огњишта".

“Замислите ви то: он се извињава.  Умјесто да клекне пред мученичким закланим народом и светињама, и да се покаје, и он и његов Клинтон, и сва остала натопактовска разбојничка дружина модерна, он се извињава. Како га није срамота, и њега и оне који су га послали”, рекао је митрополит у бесједи током Свете архијерејске литургије коју је јуче служио у цркви Светог Василија Острошког у Кумбору.

Амфилохије је рекао да се таквим извињењима не могу решавати субина и будућност Балкана и Европе.

“Извињава се, а у исто вријеме наставља то злочиначко дјело у Азији. Милиони људи покренути са својих огњишта вјековних, прадревни народи траже себи спас. У Украјини се води крвави братоубилачки рат, а он се извињава”, нагласио је Митрополит црногорско-приморски.

Амфилохије је рекао да и "црногорски властодршци", умјесто да помогну Европи да "расформира милитантну машинерију НАТО пакта, намјеравају да Црну Гору потчине тој поробљивачкој организацији".

“Ево и ови наши овдје , дао им Бог да буду власт, да их испроба -  хоће у НАТО пакт. Намјесто да Црна Гора помогне часним европским народима да расформирају те убилачке тоталитарне системе и тако уђе у Европу, она хоће да се потчини тој тоталитарној идеологији, која је наставак хитлеровског новог европског поретка”, закључио је Митрополит Амфилохије.

(Вијести.ме)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Добро је

22.08.2016 15:31

Добро је да знамо како то треба молити за опрост онај ко је организовао и проводио злоцине

ОДГОВОРИТЕ
Name

милојица

22.08.2016 15:37

Свака му је на мјесту

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кал

22.08.2016 15:42

Што му То попе не рече у очи

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре.

23.08.2016 00:31

"исповједо" дјецаке