Bajden treba da klekne i zatraži oproštaj!

“Zamislite vi to: on se izvinjava. Umjesto da klekne pred mučeničkim zaklanim narodom i svetinjama, i da se pokaje, i on i njegov Klinton, i sva ostala natopaktovska razbojnička družina moderna, on se izvinjava. Kako ga nije sramota, i njega i one koji su ga poslali”, rekao je mitropolit

Svijet 22.08.2016 | 17:15
Bajden treba da klekne i zatraži oproštaj!
Potpredsjednik SAD Džozef Bajden je prilikom nedavne posjete Beogradu, umjesto izvinjenja, trebao da klekne i da zatraži oproštaj za zločine koje su nad narodom počinili NATO pakt i njegovi štićenici i albanski teroristi kojima je stvorio nezavisnu državu Kosovo, kazao je Mitropolit Amfilohije.

Mitropolit Amfilohije je rekao da je umjesto izvinjenja, trebalo da  pokrene "obnovu NATO bombama porušenih zgrada i mostova po Beogradu i drugim mjestima, naročito na Kosovu i Metohiji, i porušenih domova hiljada raseljenih i unesrećenih porodica radi njihovog povratka na vjekovna ognjišta".

“Zamislite vi to: on se izvinjava.  Umjesto da klekne pred mučeničkim zaklanim narodom i svetinjama, i da se pokaje, i on i njegov Klinton, i sva ostala natopaktovska razbojnička družina moderna, on se izvinjava. Kako ga nije sramota, i njega i one koji su ga poslali”, rekao je mitropolit u besjedi tokom Svete arhijerejske liturgije koju je juče služio u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u Kumboru.

Amfilohije je rekao da se takvim izvinjenjima ne mogu rešavati subina i budućnost Balkana i Evrope.

“Izvinjava se, a u isto vrijeme nastavlja to zločinačko djelo u Aziji. Milioni ljudi pokrenuti sa svojih ognjišta vjekovnih, pradrevni narodi traže sebi spas. U Ukrajini se vodi krvavi bratoubilački rat, a on se izvinjava”, naglasio je Mitropolit crnogorsko-primorski.

Amfilohije je rekao da i "crnogorski vlastodršci", umjesto da pomognu Evropi da "rasformira militantnu mašineriju NATO pakta, namjeravaju da Crnu Goru potčine toj porobljivačkoj organizaciji".

“Evo i ovi naši ovdje , dao im Bog da budu vlast, da ih isproba -  hoće u NATO pakt. Namjesto da Crna Gora pomogne časnim evropskim narodima da rasformiraju te ubilačke totalitarne sisteme i tako uđe u Evropu, ona hoće da se potčini toj totalitarnoj ideologiji, koja je nastavak hitlerovskog novog evropskog poretka”, zaključio je Mitropolit Amfilohije.

(Vijesti.me)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Dobro je

22.08.2016 15:31

Dobro je da znamo kako to treba moliti za oprost onaj ko je organizovao i provodio zlocine

ODGOVORITE
Name

milojica

22.08.2016 15:37

Svaka mu je na mjestu

ODGOVORITE
Name

Kal

22.08.2016 15:42

Što mu To pope ne reče u oči

ODGOVORITE
Name

re.

23.08.2016 00:31

"ispovjedo" djecake