Трамп има финансијске везе са Русијом

Републикански кандидат за предсједника САД Доналд Трамп има цијелу мрежу финансијских веза са Русијом, изјавио је менаџер предизборне кампање Хилари Клинтон Роби Мук.

Свијет 21.08.2016 | 21:20
Трамп има финансијске везе са Русијом
„Овдје постоји озбиљно питање. Постоји читава мрежа финансијских веза са Русима о којој он одбија да говори“, рекао је Роби Мук.

Мук сматра да се милијардер налази под утицајем Москве, преноси спутникнеwс.цом „Видјели смо како се измјенила платформа Републиканске партије.

Чули смо како Трамп говори о изласку из НАТО-а како би наше савезнике у Источној Европи оставио рањивим за нападе Русије“, преноси ријечи представника из штаба Клинтонове телевизија Еј-Би-Си.

Мук је додао да „Трамп треба да открије податке о свим својим финансијским везама, као и о томе да ли су се његови помоћници састајали са представницима Кремља“.

Он је прокоментарисао и оставку руководиоца Трамповог изборног штаба Пола Манафорта: „Нагласио бих да су Пола Манфорта натерали да оде, али да то не значи да су руску страну истиснули из текуће кампање“.

С тим у вези, он је утврдио да Трамп добија помоћ из Русије. Подсјетимо, Трамп је изјавио да није пословно везан за Русију.

Извор: Агенције

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Посматрац

22.08.2016 05:42

Када це Клинтонови отктити колико су новаца и поклона примили од муслимана? После тога нека Трамп открива своје пословне везе са Русима! Американци одувјек имају најбоље владу не по њезином знању вец псклоностио њезиној склиности према новцу, поклонима и корупцији. У Америци је све на продају од образа до оне ствари у гацама!

ОДГОВОРИТЕ