Tramp ima finansijske veze sa Rusijom

Republikanski kandidat za predsjednika SAD Donald Tramp ima cijelu mrežu finansijskih veza sa Rusijom, izjavio je menadžer predizborne kampanje Hilari Klinton Robi Muk.

Svijet 21.08.2016 | 21:20
Tramp ima finansijske veze sa Rusijom
„Ovdje postoji ozbiljno pitanje. Postoji čitava mreža finansijskih veza sa Rusima o kojoj on odbija da govori“, rekao je Robi Muk.

Muk smatra da se milijarder nalazi pod uticajem Moskve, prenosi sputniknews.com „Vidjeli smo kako se izmjenila platforma Republikanske partije.

Čuli smo kako Tramp govori o izlasku iz NATO-a kako bi naše saveznike u Istočnoj Evropi ostavio ranjivim za napade Rusije“, prenosi riječi predstavnika iz štaba Klintonove televizija Ej-Bi-Si.

Muk je dodao da „Tramp treba da otkrije podatke o svim svojim finansijskim vezama, kao i o tome da li su se njegovi pomoćnici sastajali sa predstavnicima Kremlja“.

On je prokomentarisao i ostavku rukovodioca Trampovog izbornog štaba Pola Manaforta: „Naglasio bih da su Pola Manforta naterali da ode, ali da to ne znači da su rusku stranu istisnuli iz tekuće kampanje“.

S tim u vezi, on je utvrdio da Tramp dobija pomoć iz Rusije. Podsjetimo, Tramp je izjavio da nije poslovno vezan za Rusiju.

Izvor: Agencije

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Posmatrac

22.08.2016 05:42

Kada ce Klintonovi otktiti koliko su novaca i poklona primili od muslimana? Posle toga neka Tramp otkriva svoje poslovne veze sa Rusima! Amerikanci oduvjek imaju najbolje vladu ne po njezinom znanju vec psklonostio njezinoj sklinosti prema novcu, poklonima i korupciji. U Americi je sve na prodaju od obraza do one stvari u gacama!

ODGOVORITE