Све је ближе комплетирање Јувентусовог ''Дрим тима''!

Из Париза стижу сигнали да Матуди иде! Француз би закључио сјајан прелазни рок Старе даме.

Фудбал 21.08.2016 | 22:00
Све је ближе комплетирање Јувентусовог ''Дрим тима''!
Дошли су Дани Алвес, Миралем Пјанић, Мехди Бенатија и као крунаГонзало Игуаин. Од битних играча је отишао само Пол Погба и управо на његовој позицији Јувентус тражи играча којим би закључио сјајан прелазни рок. Од Кантеа, преко Матића, Витсела,Брозовића, Сисока, до Матудија.

Много мета је јурио Јуве и одлучио да у финишу прелазног рока крене на Матуидија. Везиста Пари Сен Жермена као да није задовољан на Парку Принчева и овог лета је већ преговарао са Манчестер Јунајтедом. Доласком Гжегожа Криховјака као да се осетио угроженим у тиму Светаца и жели да напусти табор француског шампиона у којем је био један од најважнијих играча.

Претходних дана трају спекуалције око преласка у Јувентус, али италијански шампион још није ковертирао понуду којом би ПСЖ ставио на искушење. Међутим, та понуда се очекује ускоро и као су и у клубу свени опасности да губе једног од најбољих играча.

„Надам се да ће ове гласине престати ускоро. Желим да Матуиди остане са нама, а исто то жели и клуб. Знам да постоји могућност да оде, иако сам јако задовољан са њим. Ако добије понуду коју не може да одбије, разговараћемо о томе. До тада наш ства је јасан: Он је један од кључних играча у тиму“, рекао је тренер Унај Емери.

Колико је Матуиди битан за ПСЖ говори и јавни апел Тијага Мота који га моли да постане.

„Добар сам пријатељ са њим и ако ми буде тражио савет, рећи ћиу му да треба да остане. Везни ред је једна од најјачих карика ПСЖ-а и ако би он отишао, то би био велики губитак. Одрађује велики посао за тим и има сјајан менталитет“, рекао је Мота.

ПСЖ неће тако лако одустати и истакао је цену од 40.000.000 евра за Матуидија. Јуве је спреман да плати 25.000.000 евра и нада се да ће успети да смањи цену у преговорима. А ако прода Ернанеса или Лемину можда и да појача понуђену суму за Француза. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар