Sve je bliže kompletiranje Juventusovog ''Drim tima''!

Iz Pariza stižu signali da Matudi ide! Francuz bi zaključio sjajan prelazni rok Stare dame.

Fudbal 21.08.2016 | 22:00
Sve je bliže kompletiranje Juventusovog ''Drim tima''!
Došli su Dani Alves, Miralem Pjanić, Mehdi Benatija i kao krunaGonzalo Iguain. Od bitnih igrača je otišao samo Pol Pogba i upravo na njegovoj poziciji Juventus traži igrača kojim bi zaključio sjajan prelazni rok. Od Kantea, preko Matića, Vitsela,Brozovića, Sisoka, do Matudija.

Mnogo meta je jurio Juve i odlučio da u finišu prelaznog roka krene na Matuidija. Vezista Pari Sen Žermena kao da nije zadovoljan na Parku Prinčeva i ovog leta je već pregovarao sa Mančester Junajtedom. Dolaskom Gžegoža Krihovjaka kao da se osetio ugroženim u timu Svetaca i želi da napusti tabor francuskog šampiona u kojem je bio jedan od najvažnijih igrača.

Prethodnih dana traju spekualcije oko prelaska u Juventus, ali italijanski šampion još nije kovertirao ponudu kojom bi PSŽ stavio na iskušenje. Međutim, ta ponuda se očekuje uskoro i kao su i u klubu sveni opasnosti da gube jednog od najboljih igrača.

„Nadam se da će ove glasine prestati uskoro. Želim da Matuidi ostane sa nama, a isto to želi i klub. Znam da postoji mogućnost da ode, iako sam jako zadovoljan sa njim. Ako dobije ponudu koju ne može da odbije, razgovaraćemo o tome. Do tada naš stva je jasan: On je jedan od ključnih igrača u timu“, rekao je trener Unaj Emeri.

Koliko je Matuidi bitan za PSŽ govori i javni apel Tijaga Mota koji ga moli da postane.

„Dobar sam prijatelj sa njim i ako mi bude tražio savet, reći ćiu mu da treba da ostane. Vezni red je jedna od najjačih karika PSŽ-a i ako bi on otišao, to bi bio veliki gubitak. Odrađuje veliki posao za tim i ima sjajan mentalitet“, rekao je Mota.

PSŽ neće tako lako odustati i istakao je cenu od 40.000.000 evra za Matuidija. Juve je spreman da plati 25.000.000 evra i nada se da će uspeti da smanji cenu u pregovorima. A ako proda Ernanesa ili Leminu možda i da pojača ponuđenu sumu za Francuza. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar