''Честитка од УЕФА-е: Канга суспендован и за сљедећу сезону?!

Очекивана казна!

Фудбал 20.08.2016 | 12:00
''Честитка од УЕФА-е: Канга суспендован и за сљедећу сезону?!
Доведен као појачање које ће правити превагу и разлику у европским утакмицама, ГејлорКанга је врло брзо постао неискоришћено и нерасположиво оружје Црвене звезде.

Скупо плаћени Габонац је један од трагичара Звездиног неуспеха у квалификацијама за Лигу шампиона. У реваншу против Лудгореца је покопао Звездине наде глупим потезом када је зарадио црвени картон због ударања противника на полувремену.

И не само што је тада оставио Звезду на цедилу, већ јој је учинио медвеђу услугу и за наредне мечеве. Аутоматски је суспендован за први меч против Сасуола у плеј-офу за Лигу Европе, али то је само део казне. Дисциплнци УЕФА су одлучили да додатно казнеКангу па је данас на Маракану из европску куће фудбала стигао званичан допис оКангиној суспензији на три утакмице у еврокуповима.

Одрадио је једну што значи да сигурно пропушта реванш против Сасуола, али и да ће паузирати још једну утакмицу. Судећи по резултату првог меча из Италије, Звезда после реванша завршава своју евро-одисеју. То би значило да ће Канга казну одрадити тек у првом мечу следеће сезоне на евро-сцени. Наравно, ако буде још у Звезди…

УЕФА нијепренаглила са казном иако Кангин ударац Ђакова није деловао страшно, али сетимо се и да су Партизанови првотимци Медо Камара (против Шамрока), АлександарМитровић (Нефчи), Никола Аксентијевић (Тун), Петар Шкулетић (Нефчи) кажњена са три утакмице због одгуривања противничког играча без лопте. Дисциплинци у Ниону не дају попуст и не гледају кроз прсте, а сигурно да није помогла ни чињеница да је УЕФА константно била на мети Звездиних навијача који су добар део трансапарената и скандирања посветили европској кући фудбала упоређујући је са мафијом. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

кико

20.08.2016 11:04

И гроф реце,засто би га казњавали,зато и нема атмосфере,за оно сто је он урадио,минимално пола уговора се одузима...

ОДГОВОРИТЕ