Ана Дабовић: У мечу за бронзу НА СВЕ ИЛИ НИШТА!

Ана Дабовић рекла је да је екипа дала све од себе у полуфиналу Олимпијских игара у Рио де Жанеиру, иако је изгубила од Шпаније, као и да ће дати све од себе у мечу за бронзу.

Кошарка 20.08.2016 | 07:30
Ана Дабовић: У мечу за бронзу НА СВЕ ИЛИ НИШТА!
"Дале смо све од себе, чак и на овом мечу, иако то не изгледа тако. Шпанија је била боља, са већом енергијом. Нисмо одреаговале на њихову агресивност. Али, мислим да је ово реално. Ми смо направиле изненађење победом над Аустралијом, а ово би било чудо. Ми смо навикли да очекујемо чудо, али није било реално, иако смо сви веровали у победу", оценила је Дабовићева у Рију.

Селекција Србије ће у борби за бронзу играти са Француском, која је поражена од САД (86:67).

"Гледаћемо да из ове утакмице научимо што више можемо. Ући ћемо са највећом могућом жељом у утакмицу на бронзу, на све или ништа да освојимо медаљу", поручила је млађа од сестара Дабовић.

Тамара Радочај казала је да је екипа играла слабо од самог почетка.

"Од самог старта смо лоше кренуле. Без енергије, без препознатељиве игре. Не волим да се жалим на судије, али мислим да нам нису дале да дођемо до своје игре. Имамо у петак слободан дан да се концентришемо и да пробамо да се изборимо за бронзу. Имали смо невероватно велику шансу. Ово јесте свакако велики резултат, али кад сте близу финала...", закључила је она.

Извор: БЕТА

Коментари / 0

Оставите коментар