Делпо: Новак ми је помогао кад ми је било најтеже!

Хуан Мартин дел Потро каже да има посебну везу са најбољим тенисером света Новаком Ђоковићем, којег је победио на старту олимпијског турнира у Рио де Жанеиру.

Тенис 22.08.2016 | 22:15
Делпо: Новак ми је помогао кад ми је било најтеже!
“Ноле ми је рекао дивне ствари – један је од људи који је најчешће разговарао са мном када ми је било најтеже. Много ми је помогао. Тешко је разговарати с другим тенисерима, а да то није о самом тенису, али с њим имам посебан однос и зато смо се онако загрлили на мрежи“, казао је Аргентинац.

У јуну 2015. године, пре једне од бројних операција ручног зглоба, Дел Потро је рекао да не жели да замрзи тенис. Сада, после сребрне медаље у Рију, поново су пријатељи.

“Захваљујући тенису проживео сам једну од најемотивнијих недеља у животу, могу само да будем захвалан Богу. Лако је сањати, али тешко је снове претворити у стварност – недеља у Рију била је незаборавна“, рекао је Дел Потро и додао:

“Тај резултат више је од тениса, и за људе који не знају шта је рекет. Када сам у првом колу добио Ђоковића, који је био највећи фаворит за злато, сви су знали шта ће се десити – победа над Рафом и финале са Маријем учинили су да све изгледа као филм“.

Следећи турнир на којем ће Дел Потро учествовати биће УС опен (29. августа), који је освојио 2009. године.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Срећко

23.08.2016 05:44

Ко има среће ни у wц-ју гладан остати неће.

ОДГОВОРИТЕ