Немања Матић о трансферу: То је завршена прича!

Везиста Челзија за МОНДО причао о клубу, репрезентацији и преузимању убског Јединства.

Фудбал 23.08.2016 | 09:00
Немања Матић о трансферу: То је завршена прича!
Протеклих недеља једна од главних тема прелазног рока у лигама петице био је Немања Матић. Готово да је био пресељен у Торино, у Јувентус, међутим, у првом колу Премијер лиге одиграо је цео меч за Челзи у лондонском дербију са Вест Хемом (2:1).

У разговору за наш портал, високи везиста јасно је поручио да га приче о трансферу не интересују.

"За мене је завршен прелазни рок. Тако сам се договорио са клубом и тренеру сам дао реч", рекао нам је Матић у "онлине" интервјуу.

Његов Челзи сезону је почео победом над Вест Хемом, извојеваном у последњим минутима утакмице. Следи дуел са Вотфордом, повратником у прволигашко друштво.

"Свака утакмица је веома тешка у Премијер лиги и тако ће бити и даље. Није битно име противника, јер свака екипа има квалитет, битно је да смо ми мотивисани и спремни", истакао је 28-годишњи везиста.

Лондонски "плавци" прошле сезоне су потпуно подбацили и остали без пласмана на међународну сцену. Матић верује да са доскорашњим селектором Италије и бившим тренером Јувентуса, Челзи може да се врати међу најбоље.

"Ако неко може да врати Челзи у трку за пехар Премијер лиге, онда је то Конте. Он је велики радник И имам веома позитивно мишљење о њему".

Паралелно са почетком нове клупске сезоне креће и нови циклус квалификација за репрезентацију Србије. Пред "орловима" је покушај да се домогну Светског првенства у Русији 2018.

Немања Матић због црвеног картона неће моћи да помогне саиграчима од старта, али је селектор Славољуб Муслин најавио да ће га свакако позвати на окупљање тима пред утакмицу са Републиком Ирском (5. септембар, Београд, стадион Рајко Митић).

"Драго ми је да селектор хоће да будем уз екипу и наравно да једва чекам ново окупљање. Не мислим да је обавеза више и да се нешто додатно очекује од мене зато што сам позван иако не могу да играм. Свакако да ми прија такво селекторово поверење", искрен је везиста наше репрезентације.

Немања Матић је недавно преузео биргу о убском Јединству, локалном клубу из родног места. Ево шта за Мондо каже о томе:

"Јединство Уб је било у великом проблему и под знаком питања је било његово даље функционисање. Ја, као дете Уба кога је та општина васпитала да никада не заборави одакле је, нисам могао да дозволим да наша деца немају где да играју. Иако немам много времена да се сам ангажујем, постоје људи у клубу којима верујем да ће урадити све онако како сам замислио".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар