ОИ: Да, Болт је био љут! А, ево и зашто...

"Године узимају данак", рекао је неприкосновени спринтер који чека 30. рођендан тркајући се сам на себе.

Остали спортови 19.08.2016 | 17:15
ОИ: Да, Болт је био љут! А, ево и зашто...
Да, нисмо погрешили – био је љут!

Одмах након што је супериорно одбранио и злато на 200 метара, оставивши конкуренцију за два-три корака, Усеин Болт љутито је гестикулирао и бацио стартни број на стазу.

Приметили смо то, било је очигледно, а да му је доста тркања са самим собом, али и да ту трку полако губи, најбољи спринтер свих времена потврдио је и изјавом после другог од три финала која је планирао да освоји у Рију.

Атлетичар са Јамајке Јусеин Болт рекао је данас да је увек срећан због победе, али да је желео боље време у финалу трке на 200 метара.

"Увек сам срећан због победе, али желео сам брже време. Осећао сам се добро, али када сам изашао из кривине моје тело није реаговало. Претпостављам да године узимају данак", рекао је Болт за НБЦ.

Болт је данас освојио треће узастопно олимпијско злато на 200 метара, пошто је у Рио де Жанеиру ту деоницу претрчао за 19,78 секунди.

Његов рекорд на 200 метара од 19,19 секунди и даље остаје актуелан.

Поставио га је на Светском првенству 2009. године. Болт је тада поправио рекорд (19,30) који је поставио годину дана раније на Олимпијским играма у Пекингу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар