Како да пробудите страст у браку?

Једни мисле да сексуални живот нужно постаје лошији што смо дуже у вези. Други се не слажу истичући да страст јењава, али се може пробудити. Сексолози су склонији да се сложе са другом групом.

Здравље 19.08.2016 | 08:17
Како да пробудите страст у браку?
Једни мисле да сексуални живот нужно постаје лошији што смо дуже у вези. Други се не слажу истичући да страст јењава, али се може пробудити. Сексолози су склонији да се сложе са другом групом и предлажу паровима у браку и дугој вези начине да побољшају сексуални живот.

Самопоуздање - За добар сексуални живот неопходно је да се добро осећамо у својој кожи јер тек тада ћемо бити привлачни и другима. Ако сте пустили стомачић, баците се на дијету и вежбање, обријте се, промените фризуру.

Секс као приоритет - Не можете очекивати да имате секс редовно ако су вам приоритет посао и другари. Логично је да са повећањем обавеза, поготово доласком деце, нећете имати толико времена за секс, али договорите се са партнерком да се бар једном недељно нађете на врућем састанку.

Радите кућне послове - Није новост да је многим женама веома привлачан мушкарац који ради кућне послове, на пример усисава. Када преузмете обавезе, партнерка ће бити одморнија, посматраће вас више и биће расположенија за секс.

Емотивна повезаност - Многи парови изгубе емоционалну везу након много година брака и све се своди на причу о рачунима и обавезама. Али, ако макар један сат недељно одвојите за разговар о осећањима и вези, имаћете бољи однос и сексуални живот, уверавају терапеути.

Новости
фото: интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

мики

19.08.2016 12:40

обицне глупости...када страсти нестану, не мозе их нико више вратити

ОДГОВОРИТЕ