Анабелина и Гагијева кћерка ради на сплаву!

Луна Ђогани, черка познатих родитеља - Анабеле Атијас и Гагија Ђоганија, недавно је добила први посао, и то на једном познатом престоничком сплаву, где је добила позицију менаџера.

Забава 19.08.2016 | 08:05
 Анабелина и Гагијева кћерка ради на сплаву!
Ђоганијева је пресрећна што се запослила, јер је већ дуго прижељкивала да има свој динар, да буде самостална у финансијском смислу, а мама Анабела је поносна на мезимицу.Иначе, Анабелина и Гагијева ћерка увелико студира хотелијерски и туристички менаџмент на једном приватном факултету, те је остварила своју жељу да ради као менаџер. Луна има пуну подршку своје мајке за посао којим ће се у наредном периоду бавити, надамо се успешно.

- Она студира менаџмент, па ће јој ово доћи као неки вид праксе. Неко је препознао нешто у њој и дао јој прилику. Држим јој фиге, па ћемо да видимо како ће се снаћи. Видим да је веома заинтересована да научи тај посао. Има моју подршку, наравно. За такве ствари - увек! За поштен и марљив рад - увек. Срећна сам што је девојка која жели да зарађује свој новац на фин, културан и поштен начин. Мени је то највећи успех и понос - говори срећна мама за "Ало!" о новинама у животу њене најстарије ћерке.

Блиц
фото: инстаграм

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Рефа

19.08.2016 06:54

Штета што није Бајина кћерка, сад би имала свој сплав и кредит од државне инвестиционе банке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газмен Дјогај има пара

19.08.2016 08:54

Него он као и сваки Албанац дрзи паре у царапи. Миле се пуно показује. Потом, ста би његова кцерка с 3 дјеце радила на сплаву.

Name

Отпор

19.08.2016 22:38

Па где би друго радила ту је и зачета

ОДГОВОРИТЕ