Anabelina i Gagijeva kćerka radi na splavu!

Luna Đogani, čerka poznatih roditelja - Anabele Atijas i Gagija Đoganija, nedavno je dobila prvi posao, i to na jednom poznatom prestoničkom splavu, gde je dobila poziciju menadžera.

Zabava 19.08.2016 | 08:05
 Anabelina i Gagijeva kćerka radi na splavu!
Đoganijeva je presrećna što se zaposlila, jer je već dugo priželjkivala da ima svoj dinar, da bude samostalna u finansijskom smislu, a mama Anabela je ponosna na mezimicu.Inače, Anabelina i Gagijeva ćerka uveliko studira hotelijerski i turistički menadžment na jednom privatnom fakultetu, te je ostvarila svoju želju da radi kao menadžer. Luna ima punu podršku svoje majke za posao kojim će se u narednom periodu baviti, nadamo se uspešno.

- Ona studira menadžment, pa će joj ovo doći kao neki vid prakse. Neko je prepoznao nešto u njoj i dao joj priliku. Držim joj fige, pa ćemo da vidimo kako će se snaći. Vidim da je veoma zainteresovana da nauči taj posao. Ima moju podršku, naravno. Za takve stvari - uvek! Za pošten i marljiv rad - uvek. Srećna sam što je devojka koja želi da zarađuje svoj novac na fin, kulturan i pošten način. Meni je to najveći uspeh i ponos - govori srećna mama za "Alo!" o novinama u životu njene najstarije ćerke.

Blic
foto: instagram

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Refa

19.08.2016 06:54

Šteta što nije Bajina kćerka, sad bi imala svoj splav i kredit od državne investicione banke...

ODGOVORITE
Name

Gazmen Djogaj ima para

19.08.2016 08:54

Nego on kao i svaki Albanac drzi pare u carapi. Mile se puno pokazuje. Potom, sta bi njegova kcerka s 3 djece radila na splavu.

Name

Otpor

19.08.2016 22:38

Pa gde bi drugo radila tu je i začeta

ODGOVORITE