Андрија Милошевић се жени на јесен?

Популарни глумац Андрија Милошевић (37) већ дуже време ужива у вези са колегиницом Александром Томић, а пар ће на јесен организовати свадбу у друштву пријатеља и породице.

Забава 19.08.2016 | 07:52
Андрија Милошевић се жени на јесен?
Шармантни глумац и његова одабраница Александра Томић (27) у неколико наврата су изјављивали како им брак ништа не значи. Међутим, предомислили су се, па ће се за два месеца венчати и приредити прославу у Београду за најближе, пише "Курир".

 - Неће сигурно правити циркус од венчања, они то не воле. Не желе да свадба буде медијски испраћена и да имају 300 гостију. Одлучили су да венчање организују у Београду јер обоје тамо живе и ту су започели своју љубавну причу. Такође, желе да тај чин буде интиман и само с неколико најближих пријатеља и породицом. Андрија и Сандра су створени једно за друго.

Имају сличне ставове, размишљања. Одлично функционишу. Већ су дуго заједно, а никад се нису посвађали. Овај корак је био логичан, а знам да једва чекају да се остваре у улози родитеља, тако да се надам да ће се и то брзо догодити. Након што изговоре судбоносно "да", с гостима ће отићи у један ресторан где ће то и прославити - рекао је извор близак пару.

Блиц
фото: интернет

Коментари / 0

Оставите коментар