Andrija Milošević se ženi na jesen?

Popularni glumac Andrija Milošević (37) već duže vreme uživa u vezi sa koleginicom Aleksandrom Tomić, a par će na jesen organizovati svadbu u društvu prijatelja i porodice.

Zabava 19.08.2016 | 07:52
Andrija Milošević se ženi na jesen?
Šarmantni glumac i njegova odabranica Aleksandra Tomić (27) u nekoliko navrata su izjavljivali kako im brak ništa ne znači. Međutim, predomislili su se, pa će se za dva meseca venčati i prirediti proslavu u Beogradu za najbliže, piše "Kurir".

 - Neće sigurno praviti cirkus od venčanja, oni to ne vole. Ne žele da svadba bude medijski ispraćena i da imaju 300 gostiju. Odlučili su da venčanje organizuju u Beogradu jer oboje tamo žive i tu su započeli svoju ljubavnu priču. Takođe, žele da taj čin bude intiman i samo s nekoliko najbližih prijatelja i porodicom. Andrija i Sandra su stvoreni jedno za drugo.

Imaju slične stavove, razmišljanja. Odlično funkcionišu. Već su dugo zajedno, a nikad se nisu posvađali. Ovaj korak je bio logičan, a znam da jedva čekaju da se ostvare u ulozi roditelja, tako da se nadam da će se i to brzo dogoditi. Nakon što izgovore sudbonosno "da", s gostima će otići u jedan restoran gde će to i proslaviti - rekao je izvor blizak paru.

Blic
foto: internet

Komentari / 0

Ostavite komentar