ОИ: Гимнастичкој хероини се испунио сан!

Четврто злато и пољубац холивудског глумца! Симон Бајлс најбоља и на партеру!

Остали спортови 19.08.2016 | 07:30
ОИ: Гимнастичкој хероини се испунио сан!
Насловна сраница чувеног магазина Спортс Илустрејтед за уторак појавила се са фотографијама троје истинских олимпијских шампиона. Мајкл Фелпс, Кеди Ледецки и Симон Бајлс. Њих троје заједно су у Рио де Жанеиру освојили 14 метаља, што би их сврстало на 12. место у укупном поретку земаља. Само примера ради, испред Мађарске, Шпаније или Новог Зеланда. С тим да је насловна застарела и пре но што се појавила на киосцима. Бајсловој није урачуната бронза на греди. А данас је та колекција медаља постала богатија за још једно злато, четврто из Рија, пошто је 19-годишња гимнастичка била најбоља и на партеру.

Очекивало се. Симон Бајлс је била безгрешна. Резултат - 15.966. Другопласирана земљакиња Али Рајсман, шампионка на партеру из 2012. године, зауставила се на 15.500, Британка Ејми Тинклер окитила се бронзом.

Али све се вртело око Бајслове. Постала је прва гимнастичарка са четири злата на једним Олимпијским играма јш од Румунке Екатерине Сабо 1984. године. Пету није освојила због грешке на греди. Могла је само до бронзе. Пет медаља на једним Олимпијским играма последња је освојила Настја Лијукин 2008. године.

Заслужила је све похвале. И пољубац омиљеног глумца. Одавно млада Симон по друштвеним мрежама пише да јој је Зек Ефрон симпатичан онако како ваљда само холивудска звезда може да буде симпатична тинејџерки. Али Зеку свака част. Иако је никада пре није упознао, док је о њеним симпатијама чуо само преко Твитера, искористио је прилику да је изненади. Допутовао је у Рио, само да би је пољубио. У образ наравно. Истопила се.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар