OI: Gimnastičkoj heroini se ispunio san!

Četvrto zlato i poljubac holivudskog glumca! Simon Bajls najbolja i na parteru!

Ostali sportovi 19.08.2016 | 07:30
OI: Gimnastičkoj heroini se ispunio san!
Naslovna sranica čuvenog magazina Sports Ilustrejted za utorak pojavila se sa fotografijama troje istinskih olimpijskih šampiona. Majkl Felps, Kedi Ledecki i Simon Bajls. Njih troje zajedno su u Rio de Žaneiru osvojili 14 metalja, što bi ih svrstalo na 12. mesto u ukupnom poretku zemalja. Samo primera radi, ispred Mađarske, Španije ili Novog Zelanda. S tim da je naslovna zastarela i pre no što se pojavila na kioscima. Bajslovoj nije uračunata bronza na gredi. A danas je ta kolekcija medalja postala bogatija za još jedno zlato, četvrto iz Rija, pošto je 19-godišnja gimnastička bila najbolja i na parteru.

Očekivalo se. Simon Bajls je bila bezgrešna. Rezultat - 15.966. Drugoplasirana zemljakinja Ali Rajsman, šampionka na parteru iz 2012. godine, zaustavila se na 15.500, Britanka Ejmi Tinkler okitila se bronzom.

Ali sve se vrtelo oko Bajslove. Postala je prva gimnastičarka sa četiri zlata na jednim Olimpijskim igrama jš od Rumunke Ekaterine Sabo 1984. godine. Petu nije osvojila zbog greške na gredi. Mogla je samo do bronze. Pet medalja na jednim Olimpijskim igrama poslednja je osvojila Nastja Lijukin 2008. godine.

Zaslužila je sve pohvale. I poljubac omiljenog glumca. Odavno mlada Simon po društvenim mrežama piše da joj je Zek Efron simpatičan onako kako valjda samo holivudska zvezda može da bude simpatična tinejdžerki. Ali Zeku svaka čast. Iako je nikada pre nije upoznao, dok je o njenim simpatijama čuo samo preko Tvitera, iskoristio je priliku da je iznenadi. Doputovao je u Rio, samo da bi je poljubio. U obraz naravno. Istopila se.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar