ОИ - Одбојкашице Србије: Пољубац СВИМА!!!

Одбојкашице Србије шокирале САД и бориће се за злато на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру. "Нисмо ни свесне шта смо урадиле", кажу после тријумфа над САД 3:2. "Безобразна" Тијана Бошковић!

Остали спортови 18.08.2016 | 23:15
ОИ - Одбојкашице Србије: Пољубац СВИМА!!!
Ау, људи, шта је ово!

Спектакуларна борба српских одбојкашица, повратак "из мртвих" за сензационалан тријумф над Американкама 3:2 у полуфиналу турнира на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру.

Није ни чудо што су после овакве победе малтене остале без речи!

"Нисмо свесне шта смо урадиле, да држава попут Србије победи Америку... ма, то је сећај који се не може речима описати. Пресрећна сам", рекла јеМилена Рашић, чији је један од сервиса био један од одлучујућих момената меча.

Тијана Бошковић се надовезала... уствари, није се надовезала, јер је и она једва налазила речи:

"Хвала богу! Стварно не знам шта да кажем, не знам... (застала је). Не знам да ли се ово дешава, још нисмо свесне шта се десило. Америка је водила у петом сету, четири,пет поена предности, мислим да нико осим нас није веровао да ово можемо да стигнемо, али успеле смо".

О финалу...

"Имамо осигурану медаљу, али морам да будем безобразна па да кажем да се нећемо задовољити сребром и да идемо на злато!".

Либеро Силвија Поповић је додала:

"Добра утакмица, знали смо шта треба да урадимо, ушле смо храбро у меч, знале смо да треба да се 'бијемо', веровале смо, играле смо свим срцем. Пуне смо емоција, много смо срећна. Ово је заслужена победа, људи! Хвала свима за подршку и велики пољубац свима".   

Јована Стевановић каже да је срце било кључ свега у овом мечу.

"Ово је био шок за све нас. Спремали смо се одлично, а играли смо са мало осцилација. Био је присутан страх, али смо показали да смо тим. Играли смо срцем. Нисмо играли утакмицу, него смо је победили. Срце је било кључ у петом сету, кључ свега. Бог нас је погледао", рекла је Стевановићева.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар