OI - Odbojkašice Srbije: Poljubac SVIMA!!!

Odbojkašice Srbije šokirale SAD i boriće se za zlato na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. "Nismo ni svesne šta smo uradile", kažu posle trijumfa nad SAD 3:2. "Bezobrazna" Tijana Bošković!

Ostali sportovi 18.08.2016 | 23:15
OI - Odbojkašice Srbije: Poljubac SVIMA!!!
Au, ljudi, šta je ovo!

Spektakularna borba srpskih odbojkašica, povratak "iz mrtvih" za senzacionalan trijumf nad Amerikankama 3:2 u polufinalu turnira na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Nije ni čudo što su posle ovakve pobede maltene ostale bez reči!

"Nismo svesne šta smo uradile, da država poput Srbije pobedi Ameriku... ma, to je sećaj koji se ne može rečima opisati. Presrećna sam", rekla jeMilena Rašić, čiji je jedan od servisa bio jedan od odlučujućih momenata meča.

Tijana Bošković se nadovezala... ustvari, nije se nadovezala, jer je i ona jedva nalazila reči:

"Hvala bogu! Stvarno ne znam šta da kažem, ne znam... (zastala je). Ne znam da li se ovo dešava, još nismo svesne šta se desilo. Amerika je vodila u petom setu, četiri,pet poena prednosti, mislim da niko osim nas nije verovao da ovo možemo da stignemo, ali uspele smo".

O finalu...

"Imamo osiguranu medalju, ali moram da budem bezobrazna pa da kažem da se nećemo zadovoljiti srebrom i da idemo na zlato!".

Libero Silvija Popović je dodala:

"Dobra utakmica, znali smo šta treba da uradimo, ušle smo hrabro u meč, znale smo da treba da se 'bijemo', verovale smo, igrale smo svim srcem. Pune smo emocija, mnogo smo srećna. Ovo je zaslužena pobeda, ljudi! Hvala svima za podršku i veliki poljubac svima".   

Jovana Stevanović kaže da je srce bilo ključ svega u ovom meču.

"Ovo je bio šok za sve nas. Spremali smo se odlično, a igrali smo sa malo oscilacija. Bio je prisutan strah, ali smo pokazali da smo tim. Igrali smo srcem. Nismo igrali utakmicu, nego smo je pobedili. Srce je bilo ključ u petom setu, ključ svega. Bog nas je pogledao", rekla je Stevanovićeva.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar