А-ју!

Тешка повреда најскупљег појачања у историји Вест Хема.

Фудбал 19.08.2016 | 21:30
А-ју!
Андре Ају стигао је у источни Лондон из Велса, после једне сезоне у Свонсију и преузео неугодну улогу најскупљег појачања у историји Вест Хема.

Плаћен 20,5 милиона фунти, репрезентативац Гане и бивши ас Олимпика из Марсеја, бледо се представио навијачима на премијери, у градском дербију са Челсијем, а онда су ствари постале само горе – због повреде морао је да напусти терен "Стамфорд бриџа" већ у првом полувремену.

После првих прегледа обављених у престоници Енглеске, утврђено је да ће наредно полувреме одиграти негде око католичког Божића.

Пораз од Челсија голом "искљученог" Дијега Косте у 89. минуту, тако, није била најгора ствар која се догодила менаџеру "чекићара" Славена Билића, који је уигравао Ајуа током припрема за сезону 2016/17, али који ће га на располагању имати тек за четири-пет месеци.

Испрва, Билићу је саопштено да ће Ају паузирати три недеље због повреде задње ложе, међутим накнадно је утврђено да је рана на бутном мишићу таква да ће бити потребно знатно дуже време за потпуни опоравак.

Ају је у Вест Хем дошао пре десетак дана...

Извор: Мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар