A-ju!

Teška povreda najskupljeg pojačanja u istoriji Vest Hema.

Fudbal 19.08.2016 | 21:30
A-ju!
Andre Aju stigao je u istočni London iz Velsa, posle jedne sezone u Svonsiju i preuzeo neugodnu ulogu najskupljeg pojačanja u istoriji Vest Hema.

Plaćen 20,5 miliona funti, reprezentativac Gane i bivši as Olimpika iz Marseja, bledo se predstavio navijačima na premijeri, u gradskom derbiju sa Čelsijem, a onda su stvari postale samo gore – zbog povrede morao je da napusti teren "Stamford bridža" već u prvom poluvremenu.

Posle prvih pregleda obavljenih u prestonici Engleske, utvrđeno je da će naredno poluvreme odigrati negde oko katoličkog Božića.

Poraz od Čelsija golom "isključenog" Dijega Koste u 89. minutu, tako, nije bila najgora stvar koja se dogodila menadžeru "čekićara" Slavena Bilića, koji je uigravao Ajua tokom priprema za sezonu 2016/17, ali koji će ga na raspolaganju imati tek za četiri-pet meseci.

Isprva, Biliću je saopšteno da će Aju pauzirati tri nedelje zbog povrede zadnje lože, međutim naknadno je utvrđeno da je rana na butnom mišiću takva da će biti potrebno znatno duže vreme za potpuni oporavak.

Aju je u Vest Hem došao pre desetak dana...

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar