"Увалио" Погбу, па живи као Ал Капоне!

Контроверзни фудбалски агент Мино Рајола после посредовања у трансферу Пола Погбе у Манчестер јунајтед, део "хонорара" потрошио овако.

Фудбал 23.08.2016 | 17:30
"Увалио" Погбу, па живи као Ал Капоне!
Као у филмовима о гангстерима!

Контроверзни фудбалски менаџер Мино Рајола, Италијан рођен на Сицилији, а одрастао у Холандији, од угоститељског посла (са родитељима је имао пицерију "Наполи" у Холандији), "прешалтовао" се својевремено у воде менаџерисања у фудбалу и постао је један од најутацијанијих људи не само у том послу, већ и у фудбалу уопште.

Заступао је неке од најважнијих фудбалера данашњице (учествовао је у продаји Златана Ибрахимовића и Хенрика Михтаријана Манчестер јунајтеду), а "посао века" направио је недавно када је Француза Пола Погбу продао Манчестер јунајтеду за невероватних 105 милиона евра. Његова провизија у трансферу била је око 23 милиона евра, а процењује се да је само овог лета на свим овим трансферима овај некадашњи "пица-мајстор" зарадио 50 милиона евра!

Није дуго чекао да почне да трошкари зарађени новац.

Медији у Европи пишу да је Рајола купио вилу у Мајамију за око осам милиона евра. Вила је некада припадала највећем гангстеру свих времена Алу Капонеу!

Вила има седам спаваћих соба (између осталог), ту је, наравно, и базен и још једна мања кућа, а Ал Капоне ју је својевремено, тачније 1928. године, купио за 40.000 долара.

Изграђена је 1922. године, а управо је у њој преминуо Капоне 1947. године.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар