"Uvalio" Pogbu, pa živi kao Al Kapone!

Kontroverzni fudbalski agent Mino Rajola posle posredovanja u transferu Pola Pogbe u Mančester junajted, deo "honorara" potrošio ovako.

Fudbal 23.08.2016 | 17:30
"Uvalio" Pogbu, pa živi kao Al Kapone!
Kao u filmovima o gangsterima!

Kontroverzni fudbalski menadžer Mino Rajola, Italijan rođen na Siciliji, a odrastao u Holandiji, od ugostiteljskog posla (sa roditeljima je imao piceriju "Napoli" u Holandiji), "prešaltovao" se svojevremeno u vode menadžerisanja u fudbalu i postao je jedan od najutacijanijih ljudi ne samo u tom poslu, već i u fudbalu uopšte.

Zastupao je neke od najvažnijih fudbalera današnjice (učestvovao je u prodaji Zlatana Ibrahimovića i Henrika Mihtarijana Mančester junajtedu), a "posao veka" napravio je nedavno kada je Francuza Pola Pogbu prodao Mančester junajtedu za neverovatnih 105 miliona evra. Njegova provizija u transferu bila je oko 23 miliona evra, a procenjuje se da je samo ovog leta na svim ovim transferima ovaj nekadašnji "pica-majstor" zaradio 50 miliona evra!

Nije dugo čekao da počne da troškari zarađeni novac.

Mediji u Evropi pišu da je Rajola kupio vilu u Majamiju za oko osam miliona evra. Vila je nekada pripadala najvećem gangsteru svih vremena Alu Kaponeu!

Vila ima sedam spavaćih soba (između ostalog), tu je, naravno, i bazen i još jedna manja kuća, a Al Kapone ju je svojevremeno, tačnije 1928. godine, kupio za 40.000 dolara.

Izgrađena je 1922. godine, a upravo je u njoj preminuo Kapone 1947. godine.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar