Полиција трага за педофилом у Бањалуци

Полиција трага за педофилом који је у близини Воденог парка "Аквана" у Бањалуци напао дјевојчице и жену са дјететом показујући им полни орган.

Република Српска 17.08.2016 | 15:35
Полиција трага за педофилом у Бањалуци
Како сазнаје "Блиц", педофил је описан као мушкарац старости око 50 година. У вријеме напада педофил је био у бермудама и мајици кратких рукава. Шокантан напад догодио се на потезу између "Акване" и зграде Банке Српске.

"Све се одиграло око 13 часова. Највјероватније је прво угледао малољетне дјевојчице, затим им пришао и скинуо се, а иза њих је била жена са дјететом која је остала шокирана. Управо је ова жена и позвала полицију, која је покренула истрагу", испричао је извор "Блица" близак полицији.

Портпарол ЦЈБ Бањалука, Марија Маркановић, потврдила је да је полиција након пријаве случаја обавила разговор са женом и покренула истрагу у циљу откривања идентитета за сада непознатог мушкарца.

Она је објаснила је да су се према пријави дјевојчице и жена са дјететом кретале тротоаром у Улици "Алеја Светог Саве" када је пред њих истрчао мушкарац са спуштеним хлачама, показујући полни орган.

"Полиција наставља рад на проналаску лица и утврђивању околности", навели су из ЦЈБ Бањалука.

Још се не зна да ли се ради о неком психијатријском болеснику који је побјегао са лијечења или новом предатору који до данас није регистрован као сексуални преступник.

Ово није први пут да је простор око "Акване", иначе омиљеног купалишта младих у Бањалуци, терен на којем вребају сексуални предатори.

МУП РС је и у августу 2013. године на паркингу "Акване" ухапсио педофила С.В. (34) из Бањалуке након што је договорио састанак са 12-огодишњом дјевојчицом. Педофил се, прије хапшења, неколико дана дописивао са дјевојчицом, након чега је договорио састанак.

Након хапшења откривено је да се педофил у почетку комуницирања представљао такође као дјевојчица, а касније као младић, како би што лакше намамио жртву.

Полицију су од почетка алармирали родитељи, који су били укључени у праћење и контролу и договоре између С.В. и дјевојчице.

Извор: Блиц

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ме

17.08.2016 13:44

Док га ухватите, Одмах уз а зид . Метак у цело.. Таке стављате у затвор на тросак дрзаве, плус сви други тросакови Суда, ,адвоцата По " слузбеној дузности " итд,итд... То Није вриједно пола марке.. Само таке ја би уз зид.. И метак..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјероватно

17.08.2016 14:16

Можда је из агенције Бонд јер они обезбјеђују Аква парк.У тој агенцији су радили и са криминалним досијеом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста

17.08.2016 14:40

Зар је Андјелко Дјокиц опет у акцији?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

18.08.2016 08:51

Дакоа в