Policija traga za pedofilom u Banjaluci

Policija traga za pedofilom koji je u blizini Vodenog parka "Akvana" u Banjaluci napao djevojčice i ženu sa djetetom pokazujući im polni organ.

Republika Srpska 17.08.2016 | 15:35
Policija traga za pedofilom u Banjaluci
Kako saznaje "Blic", pedofil je opisan kao muškarac starosti oko 50 godina. U vrijeme napada pedofil je bio u bermudama i majici kratkih rukava. Šokantan napad dogodio se na potezu između "Akvane" i zgrade Banke Srpske.

"Sve se odigralo oko 13 časova. Najvjerovatnije je prvo ugledao maloljetne djevojčice, zatim im prišao i skinuo se, a iza njih je bila žena sa djetetom koja je ostala šokirana. Upravo je ova žena i pozvala policiju, koja je pokrenula istragu", ispričao je izvor "Blica" blizak policiji.

Portparol CJB Banjaluka, Marija Markanović, potvrdila je da je policija nakon prijave slučaja obavila razgovor sa ženom i pokrenula istragu u cilju otkrivanja identiteta za sada nepoznatog muškarca.

Ona je objasnila je da su se prema prijavi djevojčice i žena sa djetetom kretale trotoarom u Ulici "Aleja Svetog Save" kada je pred njih istrčao muškarac sa spuštenim hlačama, pokazujući polni organ.

"Policija nastavlja rad na pronalasku lica i utvrđivanju okolnosti", naveli su iz CJB Banjaluka.

Još se ne zna da li se radi o nekom psihijatrijskom bolesniku koji je pobjegao sa liječenja ili novom predatoru koji do danas nije registrovan kao seksualni prestupnik.

Ovo nije prvi put da je prostor oko "Akvane", inače omiljenog kupališta mladih u Banjaluci, teren na kojem vrebaju seksualni predatori.

MUP RS je i u avgustu 2013. godine na parkingu "Akvane" uhapsio pedofila S.V. (34) iz Banjaluke nakon što je dogovorio sastanak sa 12-ogodišnjom djevojčicom. Pedofil se, prije hapšenja, nekoliko dana dopisivao sa djevojčicom, nakon čega je dogovorio sastanak.

Nakon hapšenja otkriveno je da se pedofil u početku komuniciranja predstavljao takođe kao djevojčica, a kasnije kao mladić, kako bi što lakše namamio žrtvu.

Policiju su od početka alarmirali roditelji, koji su bili uključeni u praćenje i kontrolu i dogovore između S.V. i djevojčice.

Izvor: Blic

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Me

17.08.2016 15:44

Dok ga uhvatite, Odmah uz a zid . Metak u celo.. Take stavljate u zatvor na trosak drzave, plus svi drugi trosakovi Suda, ,advocata Po " sluzbenoj duznosti " itd,itd... To Nije vrijedno pola marke.. Samo take ja bi uz zid.. I metak..

ODGOVORITE
Name

Vjerovatno

17.08.2016 16:16

Možda je iz agencije Bond jer oni obezbjeđuju Akva park.U toj agenciji su radili i sa kriminalnim dosijeom

ODGOVORITE
Name

Sta

17.08.2016 16:40

Zar je Andjelko Djokic opet u akciji?

ODGOVORITE
Name

Da

18.08.2016 10:51

Dakoa v